Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Am cumva probleme cu SBC-ul?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am cumva probleme cu SBC-ul?

Un prieten are un E200 si, la semafor daca apasa de cateva ori pe frana SBC-ul intervine si ii "imobilizeaza" masina pana la plecare. La 270 al meu nu se intampla asa ceva? E ceva in neregula caci am auzit de unele defecte de fabrica a SBC-ului la E-uri?

Pai tu ai SBC Hold ? Pentru ca aia este o optiune a SBC-ului.
    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

A, da? don't know...

Comment

Originally posted by alexstan84 View Post
        A, da? don't know...
        SBC hold se cheama , la cele automate tragi de pilot spre tine iar la cele manuale il activezi din frana ,exact cum ai zis .

Comment

A mea e automata, si cu toate astea, daca franez pana se opreste masina, si apoi fara sa las pedala o mai fortez putin ca si cum as vrea sa franez mai tare, dar asta cu masina pe loc imi apare pe bord SBC H si masina ramane pe loc pana la urmatoarea apasare a pedalei de frana sau acceleratia.
          Am inteles ca sunt modele chiar si automate care nu au SBC H. Asa ca nu e neaparat un defect.

Comment

Hold-ul a fost un fel de optionala sau mai degraba o chestie experimentala pt. SBC, unele le au altele nu, depinde de anumite versiuni de soft ( posibil sa te rezolvi la reprezentanta)...eu nu am avut pe w211 2002 desii avea o duzina de optionale...
            MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF