Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Bec lumina ambientala

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bec lumina ambientala

Imi spune si mie cineva de unde sa cumpar becurile ce lumineaza la picioare si sub scaunele fata.

Sincer nici nu prea stiu ce fel de becuri sunt sau cum se schimba ele.Functioneaza dar lumineaza foarte slab.

Mersi anticipat.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Originally posted by mircea600sel View Post
    Imi spune si mie cineva de unde sa cumpar becurile ce lumineaza la picioare si sub scaunele fata.

Sincer nici nu prea stiu ce fel de becuri sunt sau cum se schimba ele.Functioneaza dar lumineaza foarte slab.

Mersi anticipat.
    Asa lumineaza ele, foarte slab si cand deschizi usile se aprind tare. Sunt becuri normale, cu filament, cum erau la w 124 la portbagaj, numar, plafoniera...

Comment

Pune-ti leduri albe.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
        Pune-ti leduri albe.
        Cum arata alea?
        Eu vrea doar la picioare in fata si sub scaune sa le schimb.Acolo lumineaza mai slab.

sigpic

Comment

Postul nr. 25 are poze cu lumina ambientala. Vorbeste cu "aviatorul".
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Poti sa cumperi banda de aia cu leduri daca vrei o lumina frumoasa si puternica eu vreau sa-mi pun la portiera cand o deschid sa vad gropile din asfalt
            Last edited by mircea600sel; 12-30-2010, 14:16 PM.

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
              http://www.clubmercedes.ro/execut-sc...-t10515p2.html
              Postul nr. 25 are poze cu lumina ambientala. Vorbeste cu "aviatorul".
              Stiam de topicul asta.
              Vroiam o solutie fara sa trebuiasca sa vin la Buc.Ma gandeam ca becurile care sunt acum pe masina sunt vechi si daca le schimb cu altele noi{sau cu ceva leduri} vor lumina mai puternic.

sigpic

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post

Mersi anticipat.
                La acesta incercuit cu verde te referi?
                Attached Files

Comment

Originally posted by Black xs View Post
                  La acesta incercuit cu verde te referi?
                  Da,despre ala e vorba.

sigpic

Comment

Nu stiu exact ce te astepti sa iasa. Becurile alea, cu portiera deschisa au 12 V si lumineaza maxim/ normal,cu portiera inchisa, numai cat se inrosesc...

Comment

Am schimbat recent unul dintre aceste doua becuri(cod 220 820 1101,pret 40 ron)cu gandul de a avea cu adevarat lumina ambientala dar nu e nici o diferenta fata de cel vechi,atata doar ca cel nou nu e ingalbenit ca si cel vechi.Se baga unghia in partea dreapta(are un mic locas) si se trage,iese usor.
                      Attached Files

Comment

Salut ai nevoie de led-uri cu rezistenta inclusa can-bus) de 36mm cele din usi si pedalier iar cele ambient sunt w5w (nu este nevoie de can-bus poti pune orice tip de led- uri eu folosesc cele cu un singur led de 1w) .

Originally posted by gianny View Post
                        Salut ai nevoie de led-uri cu rezistenta inclusa can-bus) de 36mm cele din usi si pedalier iar cele ambient sunt w5w (nu este nevoie de can-bus poti pune orice tip de led- uri eu folosesc cele cu un singur led de 1w) .
                        de exemplu iata ce am montat pe w211
                        Attached Files
                        Last edited by mircea600sel; 03-12-2011, 01:12 AM.
                        mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Dar cum se leaga?Se taie mufa jos si se pune dulie din aceea cum e la usa si placutele de inmatriculare?

Comment

Originally posted by Black xs View Post
                            Dar cum se leaga?Se taie mufa jos si se pune dulie din aceea cum e la usa si placutele de inmatriculare?
                            Ciao,nu se taie absolut nimic,ci numai efectiv schimb becurile si apropo la numar se folosesc cele lungi de 36 mm ca cele din usi si planseul pedalier iar cele de pozitie si cele din interiorul masinii(lumina ambientala) w5w.
                            mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Originally posted by gianny View Post

de exemplu iata ce am montat pe w211
                              Ce ai pus tu acolo sunt pentru W211 si noi avem W210.Nu cred ca se potrivesc.

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF