Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cu incalzirea si ventilarea in scaune

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cu incalzirea si ventilarea in scaune

Va salut dragi colegi. Deschid acest subiect deoarece am un w211 270 cdi si nu-mi functioneaza incalzirea si ventilatia in scaune. Intrebarea mea este de ce nu functioneaza? Tin sa mentionez faptul ca atunci cand apas pe butonul de incalzire, respectiv ventilatie in scaune, becurile palpaie, nu stau aprinse toate cele trei trepte. Astept sugestii din partea voastra. Va multumesc tare mult!

Incearca mai intai sa verifici sigurantele...un alt factor ar fi ...alimentare insuficienta ( nu stiu cum stai cu bateria).

Ideal ar fi sa pui un tester - afli direct care e buba.
    MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Si eu zic primadata sa verifici siguranta(dar nu cred ca e de la ea)Electricianul...se uita la mufa de sub scaun si iti zice daca intra sau nu curent(dar si el din prima o sa se uite la siguranta, asta mai ales daca nu e familiarizat cu modelul sau cu problema in sine) ... Dar cam atat...Totusi si eu as merge pe varianta cu Tester cu spune colegul "flavius89"...Sanatate Maxima!Sarbatori fericite!

Comment

Va multumesc mult tare pentru sfaturi... problema era de la o siguranta am rezolvat problema, iar acum ma incalzesc la spate, iar la vara ma racesc multumesc mult dragi colegi si sarbatori fericite !!!!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF