Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema la Incalzirea in scaune!W210 220CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema la Incalzirea in scaune!W210 220CDI

Mai exact Problema la incalzirea in scaunul soferului...cel al pasagerului functioneaza perfect.Am fost la electrician mi-a facut o constatare si mi-a spus ca la scaun vine curent...adica intra in el si se simte si diferenta de tensiune atunci cand schimbi de pe pozitia unu pe pozitia doi... El mi-a sugerat sa desfac scaunul!Sincer inca nu as face asa ceva pentru ca e o operatie putin cam costisitoare...si destul de consumatoare de timp,dar sunt si deranjat de faptul ca am scaun incalzit si nu pot sa il folosesc...S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?Multumesc Frumos!Sanatate maxima!

Si eu am o problema asemanatoare , la mine se incalzeste doar la spate scaunul nu si sub fund. Are cineva idee ce ar putea avea?

Comment

Din câte am înţeles, dacă te aşezi cu un genunchi pe scaun, ai toate şansele să rupi acele fire de încălzire. Lucru pe care ai tendinţa să-l faci de multe ori când uiţi ceva în maşina (portofel, telefon) şi te întinzi sa-l iei.

Asta am citit întâmplător înainte să-mi iau maşina. De reparat nu ştiu cum anume se poate repara sau cât costă. Dacă aflaţi ceva vă rog să postaţi, pentru că mă bate şi pe mine gândul să-i fac o verificare.

Multă baftă!
      ...

Comment

La mine nu se incalzeste nici o parte...DELOC...si nici nu folosesc portofel...nu m-am pus cu genunchiul pe scaun...Efectiv nu se incalzeste...Oare daca il pun pe tester iese ceva...?

Comment

Rezistentele alea se duc si singure din cauza folosirii , nu trebuie neaparat sa se rupa/taie .

Se rezolva cu alta rezistenta.
          Preferabil sa fie tip plasa (fagure) , pentru ca aia incalzeste mai bine si rezista mai mult.

Bafta
          Last edited by w124researcher; 12-10-2010, 17:25 PM.
          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Ceva legat de rezistente mi-a spus si elecricianul...Si pentru asta trebuie data tapiteria jos?Sanatate!

Comment

Cred ca pentru schimbarea rezistentei trebuie data jos. Ma indoiesc ca o sa gasesti la dezmembrari, dar pe site-ul asta http://www.pieleauto.ro/incalzire-scaune.php vad ca oamenii spun ca monteaza niste kit-uri universale de incalzire. Ia si tu legatura cu ei si vezi daca iti pot aduce numai plasa si la ce pret.
              Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Originally posted by Sergiu DAF View Post
                Ceva legat de rezistente mi-a spus si elecricianul...Si pentru asta trebuie data tapiteria jos?Sanatate!
                Normal ca se da tapiteria jos.

Ceva in genul vezi in video jos , doar ca eu zic sa dai niste bani in plus si sa iei cu rezistenta tip plasa (fagure) .
                Adica nu cum a pus el cu un singur firicel . Ca ala se va deteriora foarte usor .

Uite :

Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Problema la incalzire in scaunul soferului, cel de la pasager merge incalzirea
                  Cine imi spune unde este siguranta de la incalzire in scaun ???

Comment

Mai are cineva o problema asemanatoare...? Anul acesta sper sa gasesc resursele necesare sa repar incalzirea in scaun.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF