Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Inlocuire tapiterie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inlocuire tapiterie

Doresc sa-mi inlocuiesc tapiteria textila de la un W210 clasic cu tot cu scaune si fetele la usi cu o tapiterie din piele de la un avangarde , la fel completa. Stie cineva pot intampina ceva probleme in montare, raman ceva martori aprinsi in bord , etc ? Va multumesc.

Unde-ai gasit-o si la ce bani? Eu caut de 1 an...
    Vezi sa iei scaunele fata cu tot cu motorase.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Depinde din ce an e avantgardul,daca nu sunt electrice pierzi reglarea electrica de la ele.

Comment

La Bucuresti si vrea 12 mil pe ele .Scaune fata, bancheta si spatar spate, fete usi fata, spate. Trebuie sa-l mai intreb de motorase scaune fata si din ce an a fost masina .

Comment

Pretul e bun, insa ai grija cu motorasele (sa ti le dea si sa si functioneze); pentru orice eventualitate, tine-le si pe ale tale.
          Intreaba daca are incalzire in scaune (presupun ca tu n-ai); sa-ti dea cel putin butoanele; le poti adapta cu un electrician modest.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by adrynoemi View Post
            Depinde din ce an e avantgardul,daca nu sunt electrice pierzi reglarea electrica de la ele.
            Eu am pus la alt meu scaune electrice din piele, din fabrica neavand cu reglaj electric.Daca ai un electrician bun iti poate face f usor niste legaturi pt motorase

Comment

Dar suortul de montare se potriveste, saniile sunt la fel????

Comment

salut. daca vrei ai posibilitatea de a schimba materialele textile de pe un scaun pe altul, fara sa schimbi scaunul propriu-zis. La orice scaun auto se demonteaza materialul de pe burete si scheletul metalic.

Comment

Originally posted by donrafael View Post
                  Dar suortul de montare se potriveste, saniile sunt la fel????
                  La mine erau identice.Am luat scaunele pe un w210 din 1999 si al meu e din 1996

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF