Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Demontare lampa frana portbagaj ??

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Demontare lampa frana portbagaj ??

Salut
    Ma ajuta cineva sa-mi demontez lampa de la portbagaj, are cateva leduri (cred ) arse, nu se mai aprinde toata pe lungimea ei ?
    Si un sfat de achizitie una noua, caci nu cred ca s-ar putea repara ?
    Va multumesc mult !

Am gasit cateva post-uri de la Cristi_Fulger, cu toate informatiile necesare. Va multumesc mult, mai ales tie Cristi..

Comment

Cu placere! Daca mai pot sa te ajut cu ceva, id-ul de mess este cristi_fulger

Comment

Originally posted by cristi_fulger View Post
        Cu placere! Daca mai pot sa te ajut cu ceva, id-ul de mess este cristi_fulger
        Ajuta-ma pe mine ca nu pot sa dau suportu de la triunghi jos , vreau sa schimb si eu led-urile dar nu pot da suportu ala jos
        Multumesc anticipat!

Comment

Salut si scuze penru intarziere,n-am fost in tara. Daca cumva te mai ajuta, pentru demontarea, suportului de la triunghi: Are un singur surub, iar deasupra lui o mica clema orizontala, ingropata, apesi clema si tragi usor spre stanga, iese foarte usor.Montarea se face la fel clema, prinde suportul, sta fara surub.
          Daca te mai ajuta, succes !

Comment

Clema se trage in afara. Are o gaura mica rotunda in centru. Bagi acolo ceva ascutit, o ridici si impingi de suport in stanga si gata. La pus la loc impingi de suport in dreapta pana cade clema singura in locasul ei. Scuze pentru intarziere. Stiu ca poate este tarziu dar acum am reusit si eu sa-ti raspund. Succes!
            Last edited by cristi_fulger; 11-15-2010, 21:41 PM.

Comment

Asa este, este super simplu! Cristi a explicat superbine. Pentru cine doreste, exista in Bucuresti un baiat care schimba leduri.Alex 0722257838

Comment

sal am avut aceasi problema led arse lampa stop. cumperi 20 leduri rosi nu albe nu se vad bine, 20 sigurante fuzubile, 40cm cablu subtire,ledurile se potrivesc in gauri sa nu cumperi leduri mari leduri normale, dai jos lampa te duci la un electronist sau dac nu le faci tu cu pistolul de lipit este simplu, undeva la jumate trebuie sa faci trecerea sa fii atent apoi montezi si se sterge singura eroarea te costa in jur de 50 lei

Comment

Si varianta cu smd-uri care costa 1 leu bucata, o penseta si un pistol de lipit cu varf ascutit, jumate de ora toata distractia te-ai gandit.

Comment

led de 3v rosi nu albe nu se vad bine

Comment

eu am avut cablajul oxidat nu am mai putut lipi pe el am lipit ledurile intre ele

Comment

Led-uri albe SMD care se aprin rosii. Cum sa nu se vada bine daca cele originale asa sunt?

Comment

Corect, ledurile sunt de culoare alba si dau lumina rosie cand sunt alimentate cu curent.
                          Eu, pentru a impiedica oxidarea cablajului am dat cu un fel de lac pe el care se intareste in 20 de secunde.
                          Sanatate!

Comment

Salutare,
                            va pot ajuta si eu cu lampa centrala de frana. Alex 0722257838

Comment

Salut stie cineva mai exact codul smd-ului am doua serii arse si trebuiesc inlocuite .Ciao
                              mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF