Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme sistem audio W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme sistem audio W211

    Salut!
    Nu mai functioneaza sistemul audio si car kit - ul pt tel. pe tester nu recunoaste nici un dispozitiv(radiocasetofon, magazie cd si car chit) din cate am vazut mufele sunt pe fibra optica. Multumesc anticipat daca stie cineva cum pot rezolva problema.
    Last edited by mircea600sel; 10-11-2010, 21:44 PM.

  • #2
    Salut!

    Este computerul agw 25 mil nou este situat in portbagaj partea stanga dupa panoul de sigurante,dar zimi mai multe detalii cum sa intamplat ai cumva mesajul (no audio deviance)?

    Comment


    • #3
      Salut. La cumpararea masinii sistemul audio functiona, insa nu functiona afisajul casetofonului si nici grila de la magazia de cd, tetiere, si ce mai e pe acolo. Am scos magazia si am gasit o mufa cu mai multe fire de aceeasi culoare, neconectata.Tot atunci am umblat in magazia de cd pt ca dupa conectarea mufei am constatat ca nu scoate cd-urile. Din momentul ala nu a mai functionat nimic cas, radio, cd, car kit. Pe tester nu sunt vizibile dispozitivele. ms.
      Last edited by mircea600sel; 10-11-2010, 21:45 PM.

      Comment


      • #4
        Nici pe tester dedicat, Star Diag?

        Comment


        • #5
          Salut aceeasi problema am avut-o si eu devina a fost AGW pe care-l gasesti la 300 euro pe ebay .de
          mercedes e classe 220cdi w211

          Comment


          • #6
            Originally posted by gianny View Post
            Salut aceeasi problema am avut-o si eu devina a fost AGW pe care-l gasesti la 300 euro pe ebay .de
            verifica mai intai returul fibrei optice din consola centrala!
            mercedes e classe 220cdi w211

            Comment


            • #7
              Cam ciudat din cate stiu eu masinile cu radio cd nu au cablu optic deci cred ca masina avea comand si fostul proprietar a scos-o dar potzi sa verifici daca e bun computerul AGW resetandul cu un tester STAR sau scotii toate mufele din AGW si le bagi la loc e a fel ca un restart cu star daca radio cd functioneaza dupa operatiune atunci e clar ca e AGW-ul . Ce se intampla? Computerul agw se incalzeste prea tare si isi da shut down dar nu mai porneste cam complicat pentru un radio cd dar asta e ! Bafta .

              Comment


              • #8
                Originally posted by dinescuionut View Post
                Cam ciudat din cate stiu eu masinile cu radio cd nu au cablu optic deci cred ca masina avea comand si fostul proprietar a scos-o dar potzi sa verifici daca e bun computerul AGW resetandul cu un tester STAR sau scotii toate mufele din AGW si le bagi la loc e a fel ca un restart cu star daca radio cd functioneaza dupa operatiune atunci e clar ca e AGW-ul . Ce se intampla? Computerul agw se incalzeste prea tare si isi da shut down dar nu mai porneste cam complicat pentru un radio cd dar asta e ! Bafta .
                Salut ,cred car trebui mai multe detalii despre sistemul audio mb meu are magazie cd toate legate prin fibra optica masina fiind echipata cu audio 20.ciao
                mercedes e classe 220cdi w211

                Comment


                • #9
                  Resetarea rapida a AGW se face deconectand alimentarea acestuia pentru 30 secunde aceasta realizandu-se scotand fuzibilul de 40 amperi ce se gaseste in portbagaj.Agw are mufa independenta pentru diagnoza.ciao
                  mercedes e classe 220cdi w211

                  Comment


                  • #10
                    Salut!
                    Mai este cineva care nu are difuzorul woofer? Am un E 220 din 2005 si am constatat ca nu are difuzorul. Posibil sa nu fie din fabrica?

                    Comment


                    • #11
                      Eu am in cotiera un suport de telefon , in el un suport de sim , am pus simul in el dar nimic, nu recunoaste telefonul. Nu-mi dau seama ce model e,nu scrie absolut nimic pe el
                      Mail : emi@koket.org
                      Tel : 0757 233 231
                      Reparatii electrice auto Iasi
                      Electrical Center Iasi

                      Comment


                      • #12
                        Salut colegii am tot încercat sa găsesc pe aici despre problema mea cu sistemul audio la un 320 cdi 2004 elegant. Este primul mercedes care îl am de când l-am luat muzica se aude destul de încet nu gajie nici o boxa toate funcționează inaltele au claritate audio bassul la fel doar ca se aude foarte încet în comparație cu alte mașini sa spun ca 40%-50% puterea audio dela un astra h. Am fost la testar (star) nu a găsit nimic . Îmi este greu sa cred ca ar putea avea sonorizare asta zlaba. Orice sfat este bine venit mulțumesc anticipat și scuze dacă am postat greșit

                        Comment


                        • #13
                          Pai nu prea ar putea sa te ajute mai nimeni nestiind ce varianta de sonorizare ai pe masina. Pune o poza macar,ca altfel nu putem sa ne dam nici cu parerea.

                          Comment


                          • #14
                            Îmi cer scuze ca nu am specificat și marca audio și nu am cum nici sa o aflu doar în câteva zile am sa trimit pe cineva acasă sa vad cum poate afla ce firma sunt boxele am navigație mare nu am magazie de cd dar hărțile sunt instalate dacă ar ajuta vin mașini asta îl știu WDB2110262A457778 Îmi cer încă o data mi de scuze

                            Comment


                            • #15
                              Asta este navigația nu am magazie de cd dar hărțile de Europa sunt instalate. După cum am spus și mai sus muzica se aude foarte bine are sunetul clar basul din bord și spate bat bine Singura problema este ca nu are un sunet mai mare ținând cont de dotările ei.
                              Eu din ce am vazut pe net au amplificator audio în spate acela ar putea fi problema sa fie stricat și volum cel am acum sa fie doar din navigație???
                              You do not have permission to view this gallery.
                              This gallery has 1 photos.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF