Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Fuge spatele

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Permite-mi si mie un sfat: Dute si fai geometria totala a masinii (fata-spate), avind bascule pe spate se face si pe spate geometria
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

DA , da...tre facuta neaparat geometria si abia apoi schmbi ceva doar daca e cazul.

Comment

Salut .am patit si eu la fel cu MB 124 .Au schimbat mecanici bucsile oscilante si au strins suruburile ce tin bucsile pe rampa .Cind am plecat dansa spatele la denivelari de iti era frica sa circuli .Am mers inapoi mecanici ridicau din umeri zicind ca totul e ok. Am venit acasa mam documentat caci bucsile oscilante se string in pozitia in care rotile sunt pe pamint cu greutatea masini lasata pe ele .Am slabit suruburile am lasat masina pe roti dupa care le-am strins si a disparut balansul .Poate e si la tine la fel caci meseriasi avem destui care habar nu au ce face bucsa oscilanta doar ca trebuie schimbata caci asa se cistiga banuti .

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF