Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Am o problema!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am o problema!

Mi sa dus pompa de injectie la un Mercedes E220 Diesel Clasic din 1998,in primul rand daca as putea sa o reconditionez pe aceasta sau unde as putea sa gasesc una noua si la ce pret, daca se poate eu sunt din BRASOV.Daca a mai avut cineva aceasta problema sa-mi spuneti cum ati rezolvato.Multumesc frumos!
    CU STIMA!

Dar chiar nu a avut nimeni aceasta problema?Am cautat peste tot in tara o pompa de injectie din dezmembrari si nu gasesc nicaieri,stie cineva unde as putea gasi si la ce pret?Este foarte urgent!
    Multumesc!

Comment

Buna, este o firma aici in Baia mare care se ocupa numai de pompe de injectii, o sa-ti fac rost de numarul de telefon si eventual ia legatura cu ei si spune-le de problema si daca s-ar putea face, de ce sa arunci banii pe alta.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF