Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu mai trage !!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu mai trage !!!

W210 300TD automatic ... Bag piciorul in ea si cutia nu mai schimba inapoi iar motorul nu se prea acelereaza iar daca ii ridic turatia punand pe 3 si am 2500 de ture apas aproape in fund acceleratia si masina nu acelereaza numai se intinde. Daca ii dau kick-down se tureaza mai mult dar nu trage. De patinat stiu ca imi patineaza ambreajul dar dc nu se accelereaza masina in sarcina . Si am mai descoperit ca in relantii asa o data la 10 secunde tremura cam 1 secunda motorul.Iar dupa ce motorul ii cald si il tzin turat cam la 3000 de ture incepe sa tremure si sa scoata un fum alb dupa care putzin negru dar numai la liber se intampla asta. Am sa postez un filmulet cu simtomele.
    Cu S-ul nu te pui.

Pare a fii simptome de sistem de siguranta. Oricum un test te-ar ajuta. Ar fi posibil sa fie mai multe cauze, si cele mai multe legate de sistemul de admisie (turbo, intercooler, senzori, EGR, galerie admisie). Un test pentru inceput si apoi vedem ce are.
    Last edited by Luxian; 06-30-2010, 13:38 PM.

Comment

Am rezolvat-o ... Era ceva legat de vacum si nu intra turbo ... A sters baiatul 2 erori si si-a dat drumul ... Acuma nici cutia nu mai patineaza !!! Dar am fost cu ea la mercedes si mi-au spus ca trebuie sa schimb uleiul si filtru din cutie urgent ... Nu stiu daca ii chiar asa de urgenta treaba ca nu are nici o problema cu schimbatul de trepte.
      Last edited by kriket; 06-30-2010, 13:49 PM.
      Cu S-ul nu te pui.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF