Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mufe scaun sofer

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mufe scaun sofer

Salut,

Am ceva mufa iesita de sub scaunul soferului la E W211.
    Este o mufa mica verde. Din cauza asta cred ca am si aprins in bord SRS-ul.
    Am incercat sa vad unde intra dar nu reusesc - spatiul prea mic desi am redicat scaunul la maxim.

Aveti idee cum se poate scoate putin scaunul de pe sine sau cum se demonteaza seraturul/ornamentul de plastic de sub scaun (fata)?

Multumesc anticipat!

Pentru a scoate scaunul cu sine cu tot , ai 4 suruburi parca , torx.Mufa este foarte probabil sa fie legata de SRS.Pentru centura de siguranta cu pretensionare , ai conectori la baza stalpului B pe interior.Este posibil sa fie de acolo.

Comment

Firul verde este de la airbag ul din scaun, de acea este aprins martorul SRS, pentru ca nu functioneaza toate airbag urile.
      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Multumesc pentru ajutor

Va multumesc pentru sfaturi grigorean si marele_alb.

O sa incerc sa rezolv problema.

Alarma de SRS o sa dispara singura sau trebuie anulata cu tester-ul?

Comment

In final nu sunt firele de sub scaun. Nu stiu exact care este rolul lor (cele in aer).

Alarma era de la un contact slab la mufele din scaun pentru o capsa de airbag lateral scaun.
          S-a rezolvat cu Star-ul.

Pentru cine mai are probleme este foarte indicat sa mearga la o diagnoza cu Star-ul.
          (poate nu este decat o falsa problema cand miscam scaunul pana in capat )

Comment

Desigur becul de alarma SRS se poate stinge si cu mufa scoasa/ dar e o comada mai complicata...
            Pentru ceilalti care nu reusesc sa stinga SRS nici prin reconectarea sau curatirea mufelor desigur ca exista si alte metode...

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF