Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consumul de motorina la e220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Consumul de motorina la e220

    Posed un e220 cdi din 2000 si l-am cumparat in 2006.A consumat in mod constant sub 6 % la drum lung(uneori chiar 4.9).La un moment dat am avut o problema cu,cureaua de alternator,apa etc.,am inlocuit cureaua si rola de alternator am schimbat si debitmetru,consumul nu mai este ca inainte adica nu prea scade sub 6 %.Poate sa fie motorina de iarna?De ce depinde consumul?Imi puteti da detalii?

    Multumesc anticipat

  • #2
    Consumul este influentat in primul rand de stilul de condus.Pe zapada e normal sa iti consume mai mult,doar se mai invarte roata si in gol,insa nu e o regula.
    Despre inlocuirea curelei,nu cred are vreun efect,insa debitmetrul,este posibil sa aiba efect la consum pentru ca el masoara cantitatea de aer care patrunde in motor.
    Last edited by obsidianblack; 01-21-2008, 14:06 PM.
    Mercedes-Benz.The technology of seduction.

    Comment


    • #3
      O mica corectie.. debitmetrul masoara volumul de aer.

      Comment


      • #4
        Este bine stiut faptul ca orice motor pe timp rece consuma mai mult, indiferent ca e diesel sau pe benzina. Evident ca si acest consum nu va creste exagerat de mult daca motorul e in parametrii sai normali (cam cu 1-2 litri in functie de tipul de motor cu un usor plus in general pt diesel). Evident aici mai intervine stilul de condus, cat de frig este afara, cat de mult astepti sa se incalzeasca motorul sau in habitaclu, faptul ca se sta mai mult la semafoare pt ca primaria nu dezapeste la timp dupa cea mai mica ninsoare, ca atunci cand e frig toti se ingramadesc in masinile lor si dau toti navala pe strazi creindu-se ambuteiaje etc.... Lucruri de astea marunte fac ca in buzunar si in rezervor sa creasca consumul.

        A si inca ceva. Din cate am auzit un diesel consuma mai multa motorina de aia de iarna cum ii spui tu decat motorina normala (nu stiu la care motorina te referi; eu am mai pus Alpin Diesel de la OMV-Petrom care cica ar rezista pana la -35 de grade). Nu stiu cauza. Asa am auzit. Cine stie exact sa confirme.
        Last edited by florineasca; 01-26-2008, 21:25 PM.

        Comment


        • #5
          schimba si filtrul de aer

          Comment


          • #6
            Intr-adevar motorina mai scumpa o mananca mai repede..o fi din cauza aditivarii, astfel motorina e mai "lichida" la frig, si in consecinta inainteaza mult mai usor pe circuit , deci rezulta un consum mai mare. Eu am masurat consum de oras cu motorina de 4.95 ron/l undeva la 7.5, iar cu motorina de 5.35ron/l undeva la 8.7. Desi cifrele-s cam relative , ca nu se merge zi de zi la fel si acceleratia n-o calc de 2 ori la fel , clar motorina scumpa creste consumul, dar cum zicea un coleg mai sus , e un consum normal.

            Comment


            • #7
              Confirm si eu faptul ca pe timp de iarna, consumul a crescut cu 1-2 litri fata de normal.
              Eu alimentez de unde apuc si cumpar de fiecare data care este mai ieftin, in doi ani de zile nu am avut nici o problema din cauza motorinei.
              Acuma sunt constient de faptul ca nu am un motor sensibil cum sunt modelele astea mai noi, la care trebuie sa te abtii sa si stranuti la volan, ca ti se opreste motorul. (hai ca am glumit).
              Deci este normal sa creasca un pic consumul pe timp de iarna.
              Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
              Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

              Comment


              • #8
                Si eu am avut ceva problema cu consumul...aveam si ceva trepidatii dupa cateva minute de la pornire si scotea fum albastru, urat mirositor si trepida motorul pentru cateva minute bune pana se incalzea...Am dus ijectoarele la verificat, erau ok foarte putine depuneri...Problema a fost (cica) de la apa in motorina si in filtu de motorina...Am schimbat Filtrul si acum merge super bine!Nu stiu inca ce sa spun despre consum,nu l-am mai urmarit...si nici nu cunosc foarte bine masina pentru ca o am doar de 2 luni...
                P.S. Mentionez ca am un w210 220cdi 2000 cu 102.000km reali!

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF