Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu mai merge kilometrajul la ochiosul meu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu mai merge kilometrajul la ochiosul meu

Salutare. Am o problema cu e220 din '96. Nu imi mai merge kilometrajul. Mi-a mai facut figuri, dar ii mai trageam un pumn in volan si isi revenea...acum nu mai vrea de nici o culoare. Am desfacut bordul am curatit mufele... a mers putin si iar s-a oprit... ce sa fac?

La fel si aici, dar nu mai merge nici unul din indicatoare, decat cel care indica motorina, am un e 250 diesel din `96

Comment

Si eu am avut probleme mai demult la un C 250 din 94 ceasul era electric si in el avea o portiune arsa si nu mai functiona nici un ceas doar luminile din el , rezolvarea a fost ca mi-am cumparat unul sh si si-au revenit toate.

Comment

Daca era 99-02 era mai simplu. Aveam ceva piese.
        Originally posted by roscasorinel View Post
        Salutare. Am o problema cu e220 din '96. Nu imi mai merge kilometrajul. Mi-a mai facut figuri, dar ii mai trageam un pumn in volan si isi revenea...acum nu mai vrea de nici o culoare. Am desfacut bordul am curatit mufele... a mers putin si iar s-a oprit... ce sa fac?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF