Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Usile se inchid greu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Usile se inchid greu

W210: usile se inchid destul de greu, adica trebuie trantite cu simt de raspundere. Am degresat toate balamalele, am dat cu o solutie pe chedere, degeaba. Asa "face" toate sau este 210-ele meu mai matur si mai pretentios?
    Credeti c-ar trebui sa umblu la balamale sa incerc sa le mai aliniez?
    Problema e jenanta cand urca cineva sau coboara din masina: baaa, arata bine masina ta. Dar, impresia finala, la despartire, e afectata de sfatul meu: da-i tare, ca la Dacie!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Cam acum un an de zile aveam si eu o problema asemanatoare cu portiera dreapta-fata la w211-le meu. Trebuia trasa/impinsa putin mai tare ca sa se inchida. Am slabit cele doua suruburi care fixeaza inchizatoarea pe stalp si am scos-o cam cu 1mm in exterior si problema s-a rezolvat( astfel incat usile sa ramana totusi pe aceeasi linie!). Eventual poti regla si pe inaltime. Eu spun sa faci intai aceasta reglare din inchizatorile de pe stalpi. Alta cauza eu unul nu vad. Succes!

Comment

Si al meu w210 are aceleasi simptome:P

Comment

Daca las un geam pe jumatate deschis sau trapa deschisa se inchide mult mai usor la mine fara sa trintesc. Probabil ca asa este la w210. Sau aveti broasca defecta.

Comment

Te gandesti ca este presiune diferita in habitaclu? Nu, nu cred ca are legatura cu asta, mai degraba balamalele trebuie centrate. Mai sap...
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF