Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Apa in prag stanga

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apa in prag stanga

Va salut

Astazi, circuland cu masina, la o franare mai puternica am auzit o masa de apa plimbandu-se prin masina. Am misca de usi dar nu de acolo se auzea. Atunci a mai ramas doar pragul. Apa e de la ploaie, ca ploua de doua zile.

Exista cumva vreo gaura de golire care sa fie astupata?

Cu stima
    Marius
    E200; W210; 1999

Ar fi de folos să ne spui despre ce maşină este vorba. Poţi să încerci să treci maşina la semnătură sau la profil.

Este vorba de E200, w210, an 1999.
    ...

Comment

Cu scuzele de rigoare.
      E200, W210, 1999

Ma lupt acum sa trec masina la profil sau semnatura.

Astept in continuare raspunsuri.
      Maine am posibilitatea sa pun masina pe un canal de vizitare.

Multumesc anticipat
      Last edited by Luxian; 05-18-2010, 16:33 PM.
      E200; W210; 1999

Comment

Are cumva trapa masina ta? Daca da,atunci se poate sa fie de acolo buba.Eu am patit-o cu w202 meu si nu vreau sa spun cata apa am scos,ca nimeni n-o sa ma creada.Insa nu prea cred ca e numai in prag,ai apa si in interior,sub mocheta.Verifica daca mocheta nu s-a imbibat cu apa si tine-ne la curent.
        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

@zsolti1981
          Masina are trapa. Maine verific si mocheta sa vad care e situatia.
          Spune-mi te rog pe unde ai scos apa.

Multumesc.
          E200; W210; 1999

Comment

Am verificat dimineata asta mochetele si nu sunt ude. A intrat apa in prag pe altundeva.
            Dupamasa pun masina pe canal sa vad pe unde golesc pragul.
            Inca astept pareri de la dvs.

Marius
            E200; W210; 1999

Comment

Teoretic subt masina in praguri ar trebui sa ai niste dopuri de cauciuc (cel putin la mine la w124 asa sunt) ,basca cite un orificiu de scurgere al apei situat in zona gaurii de cric spate .banuiesc ca neamtul a lucrat pe acelasi principiu si daca e asa probabil ca orificiile de evacuare a apei sunt infundate ;Desfunzi gaurile /scoti dopuri si o ridici usor de bot/spate in functie unde umbli ca sa se scurga apa

Comment

Exact cum spune si colegul Eugen Gaftoneanu,masina trebuie sa aiba niste dopuri de cauciuc dealungul pragului(3-4 bucati),care daca sunt inlaturate se scurge apa afara.La extremitatile pragului trebuie sa ai doua dopuri de cauciuc cu varfurile un pic inclinate(cel putin la modelul meu asa este).Aceste dopuri cu varfurile inclinate,sunt dopurile de la scurgerea trapei.Scoate dopurile si curata-le temeinic pe ambele parti a masinii.Daca nu stii care sunt dopurile,sa faci o poza cu pragul in apropierea rotilor si incercam careva dintre colegi sa-ti indicam zonele in cauza.
                W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Gata am rezolvat.
                  Dupa cu ati spus mai sus, exista la extremitatile pragului doua dopuri cu un gen de pipa, care erau infundate. Dopurile sunt usor de identificat si destul de accesibile. A curs destul de multa apa. Nu stiu de unde se strange apa dar preventiv am deschis si trapa si am curatat chederul acesteia.

Va multumesc pentru ajutor.

Cu stima,
                  Marius Aldea
                  E200; W210; 1999

Comment

Pentru putin

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF