Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mi-au spart un geam mic lateral

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi-au spart un geam mic lateral

Salut

Masina parcata regulamentar, pe un loc de parcare "la comun"

Dimineata gasita cu geamul mic lateral spart... cu ocazia asta am vazut si eu cat de gros e, nu mi-a venit sa cred.

Aveti idee cat ma costa schimbatul si unde as putea sa fac asta?

Mi-au mai furat oglinda dreapta acum cateva saptamani, nici pe aia nu am apucat sa o schimb, toate pe care le-am incercat "de la baieti" nu se potriveau.

In ritmul asta o sa imi dezmembreze toata masina...

Multumesc

Geam lateral

Din cate stiu (mie imi sparge un geam din asta in fiecare an) te costa aprox 400ron - ar trebui sa intrebi la Filaret (intersectia Viilor cu Trafic greu- acolo gasesti cam orice fel de geam... la un pret bun (Pilkington cred ca se cheama firma).
    Oglinzi gasesti in intersectie la Pieptanari...Al Padrino...
    Era bine sa le sablezi cu numarul tau, asa chiar daca le fura nu le pot vinde...de obicei renunta, ale mele sunt bine mersi de doi ani, primele plecasera in trei zile.
    Bafta si sa ne spui cum ai rezolvat.

Comment

Asa cum a spus mai sus colegul kGeorge intersectie Viilor cu Trafic Greu sau pe Pache Protopopescu spre Iancului pe dreapta Ager Service ,Colentina colt cu Sportului inca o firma de geamuri auto .La reprezentanta la Mercedes te seaca la ficati am cumparat eu un deflector de w126 acum multi ani (15 cred ) si era pe vremea aia parca 150 ron

Comment

Ager Service - Calea Serban Voda, sector 4 ( imediat langa Cimitirul Eroilor ) - super profesionisti.
        Mercedes CL 200 Kompressor
        Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Originally posted by Maxmann View Post
          Ager Service - Calea Serban Voda, sector 4 ( imediat langa Cimitirul Eroilor ) - super profesionisti.
          La mercedes-benz autoklas este 250 ron geamul acela deflector , montajul te costa in jur de 70 de ron , dar ia-ti geamul si monteaza-l singur este super usor .
          Scoti bandoul acela lucios exterior cu o ceva neascutit apoi chederu de la geam in partea de sus si gasesti un surub pe bratul acela care separa geamul deflector de cel care coboara,scoti surubul si impingi bratul spre partea din fata a masini si tragi de geamul deflector sa il scoti si il montezi in sensul invers cum ti-am explicat.

Comment

Geamuri+parbrize .

1-Top Glass Service :
            -ing. Mihai Hatisi-tel 021/322 70 580-0722 396 335 .
            2-A.G.E.R.-Services S.R.L.:
            -cal. Serban Voda nr 231 A, sect 4-tel.021/335 97 59-0721 347 022 .
            3-Robusta S.R.L :
            -bd.Ferdinand nr 84-tel. 021/253 04 71-0722 222 316 .
            Last edited by nstoe; 05-24-2010, 10:59 AM.

Comment

Multumesc mult pt reply-uri!

Un alt coleg de pe forum a spus ca ma poate ajuta cu 150 lei geam + montaj, pare cea mai buna oferta pana acum.

Fiindca trebuie sa schimb locuinta( si cartierul) saptamana viitoare, astept sa fac mutarea, poate scap si de vecinii "binevoitori".

Pe de alta parte ma gandesc daca nu e mai potrivit sa pastrez masina asa, cu o oglinda lipsa si un geam spart( dar nu poti sa bagi mana inauntru) . Poate asa trebuie sa ai o masina ca sa nu iasa in evidenta... Mai nespalata deja o tineam, din acelasi motiv.

Comment

Incearca la falconsauto. Au montaj la domiciliu. Mie mi-au inlocuit parbrizul in parcare.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF