Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pilot automat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pilot automat

Salut,am w210 cum am mai spus si am desfacut volanul si am tras mufa din airbag si am observat ca acum cand pun contactul in prima faza nu se stinge becul de la SRS si nu prea stiu.Daca stie cineva macar un sfat va rog./

Cu stima.

Trebuie sters codul de defect pe calculatorul de airbag.

Comment

Si cum fac asta.

Comment

Si mersi ca ai raspuns.

Comment

Trebuie sa o pui pe un tester si se sterge de acolo, dar verifica inainte daca ai conectat mufa cum trebuie. Mare atentie cu airbagul, eventual poti scoate bornele de la baterie, cand umblii pe acolo.

Comment

Se poate sa ii stergi degeaba eroarea.Intai verifica mufe si cablaje de la airbag sa fie intregi si calumea si dupa aceea resetezi.Ca daca nu ai sa te trezesti ca iar se aprinde.Si atentie , cand lucrezi cu airbagu scoate bornele la baterie!!!

Comment

Pai sa stiti ca eu cand am desfacut airbagul am tras putin de fire cred ca nu face atingere bine la un din mufe.

Cu stima.

Comment

Cu tester: reset/citire DTC/ si ai aflat.
                Originally posted by florinlovew210 View Post
                Pai sa stiti ca eu cand am desfacut airbagul am tras putin de fire cred ca nu face atingere bine la un din mufe.

Cu stima.

Comment

Mersi mult all

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF