Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu trece de 180 !!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu trece de 180 !!!

Am schimbat turbina la un w210 300TD si acuma nu mai vrea sa treaca de 180km/h ... pana la 180 merge bine (nu chiar ca inainte dar urca) si de la 170 se chinuie pana la 180 si poate daca mai stai dupa ea ajunge la 190 ... Eu inainte sa ii schimb turbina am fost cu ea si 240 ... Ce am de facut ? ... Am auzit ca ar avea un surub turbina care regleaza o clapa din turbina ... dar nu stiu cat ar trebui sa strang din acel surub ...
    Cu S-ul nu te pui.

Bun si daca tio fac sa sara peste 180 unde crezi ca o sa ajungi?
    As putea sa te am pe constiinta.
    Originally posted by kriket View Post
    Am schimbat turbina la un w210 300TD si acuma nu mai vrea sa treaca de 180km/h ... pana la 180 merge bine (nu chiar ca inainte dar urca) si de la 170 se chinuie pana la 180 si poate daca mai stai dupa ea ajunge la 190 ... Eu inainte sa ii schimb turbina am fost cu ea si 240 ... Ce am de facut ? ... Am auzit ca ar avea un surub turbina care regleaza o clapa din turbina ... dar nu stiu cat ar trebui sa strang din acel surub ...

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
      Bun si daca ti-o fac sa sara peste 180 unde crezi ca o sa ajungi?
      As putea sa te am pe constiinta.
      Limiteaza-l la 250 sa nu mai existe probleme si discutii.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Usor de zis.
        Turbina inca mai trebuie verificata. Si nu numai......
        Originally posted by mircea600sel View Post
        Limiteaza-l la 250 sa nu mai existe probleme si discutii.

Comment

Ovidiu, macar ajuta-l sa ii functioneze masina asa cum mergea inainte pana la 180km/h. Mai mult hotaraste singur daca are nevoie.

Comment

Ok ... Pana acauma nimeni nu mi-a fost de folos cu nimica ...
            Cu S-ul nu te pui.

Comment

Trebuie sa te duci la colegul Mercedes CDi, sa-i dai banu, si se rezolva.

Comment

Nui vorba de ban aici. Chestia este ca nu prea avem drumuri de 240km/h la asta ma refeream.
                Mai intii de toate masina ar trebui pusa pe tester ca sa se stie incotro trebuie luata reparatia. Sa stim daca problema provine de la turbina sau alt ceva.

E greu sa repari prin corespondenta.
                Originally posted by sofermercedes View Post
                Trebuie sa te duci la colegul Mercedes CDi, sa-i dai banu, si se rezolva.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF