Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Turbina w211 270 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Turbina w211 270 cdi

Salutare. Am o turbina de E class w211 270 cdi. Eu am luat niste piese din Germania pt mine, dar am dat masina. Daca e cineva interesat astept un semn. Seara buna va doresc

Salut. E noua sau uzata. Pretul care este? Poti sa dai si codurile dupa turbina. Multumesc.
    Last edited by Luxian; 06-15-2010, 13:40 PM.

Comment

Salut. Nup , turbina nu e noua, e luata de la um parc de dezmembrari auto din Breman. Am luat-o personal. Neamtsu mi-a dat factura si garantie la piesa timp de 2 ani de zile. Eu am dat pe ea 650 euro. Acum o dau cu 500. Am sa caut seria si ti-o trimit cu placere. Seara buna
      Last edited by Luxian; 06-15-2010, 13:41 PM.

Comment

Originally posted by razvanelu View Post
        Salut. Nup , turbina nu e noua, e luata de la um parc de dezmembrari auto din Breman. Am luat-o personal. Neamtsu mi-a dat factura si garantie la piesa timp de 2 ani de zile. Eu am dat pe ea 650 euro. Aqm o dau cu 500. Am sa caut seria si ti-o trimit cu placere. Seara buna
        Astept seria. Multumesc

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF