Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Brabus D6

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Brabus D6

Salutare tuturor!
    As dori sa stiu unde as putea gasi un kit complet Brabus D6 pentru masina mea? (W210 an 2000, facelift)
    Mentionez ca am invartit tot netu', dar spre surprinderea mea nu am gasit mai nimic, in afara de ceva faruri si alea fiind replica dupa original.
    Multumesc ! O seara placuta!

Eu m-am uitat si pe google sa vad macar o poza cu un astfel de kit pe un w210, dar n-am gasit nimic. Esti sigur ca exista asa ceva pentru w210??
    Oo\=|=/oO

Comment

Originally posted by PapyVicK View Post
      Eu m-am uitat si pe google sa vad macar o poza cu un astfel de kit pe un w210, dar n-am gasit nimic. Esti sigur ca exista asa ceva pentru w210??
      Mda,exista. Sunt raritati, si pe bune nici eu nu stiu cum si unde as putea sa gasesc.Sunt chiar si modele T Brabus D6 W210 , in rest nu stiu absolut nimic.
      Acest model W210 e foarte greu de tunarit, de aia m-am gasit la un model Brabus, ma gandeam ca poate aveti idee cum as putea sa fac rost de un astfel de kit. Multumesc!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF