Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Care ma ajuta cu un cod la casetofon??

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care ma ajuta cu un cod la casetofon??

Va rog cine ma poate ajuta cu un cod la casetofon??

Am un AUDIO 10 CD
    Model MF 2910
    SERIA A1708200386

MULTUMESC !

Contacteaza-i pe colegii mercedes cdi sau blue 36 , pe mine m-au ajutat si le multumesc inca o data !

Comment

Salut inceaca asta 24542

Comment

Originally posted by marcos71 View Post
        Va rog cine ma poate ajuta cu un cod la casetofon??

Am un AUDIO 10 CD
        Model MF 2910
        SERIA A1708200386

MULTUMESC !
        Codul se poate afla gratis la orice reprezentanta Mercedes.

Comment

Codul se afla la reprezentanta...dar numai pe baza seriei de caroserie a masinii. Asa ca nu am rezolvat nimic, pentru ca al meu este de la o alta masina.

In schimb am mai gasit un cod pe casetofon, si anume : AL2910Y0227635. Ma poate ajuta cineva?

Comment

Se poate interpreta ca un ajutor dat hotilor de casetofoane divulgarea codului fara seria de caroserie!
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by marcos71 View Post
              Codul se afla la reprezentanta...dar numai pe baza seriei de caroserie a masinii. Asa ca nu am rezolvat nimic, pentru ca al meu este de la o alta masina.

In schimb am mai gasit un cod pe casetofon, si anume : AL2910Y0227635. Ma poate ajuta cineva?
              Te duci la ala de unde ai luat casetofonul si iei seria masinii si implicit codul de le reprezentanta, ce-i mare lucru?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF