Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce marca de filtre imi de recomandati?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dinescuionut View Post
    M-am uitat pe e bay si am vazut kN filtru sport de aer vreo 70 de euro plus transport 90 de euro total, se merita e bun are cineva ? Iti da si cativa cai in plus?
    Salut acum o luna am inlocuit filtrul original cu K&N diferenta spectaculoase nu te astepta sa ai eu cel putin l-am schimbat in ideea de a avea un filtru cu viata mult mai lunga si cu posibilitatea curatarii acestuia ori de cate ori este nevoie.ciao
    Attached Files
    mercedes e classe 220cdi w211

Comment

La Buzau, 4 filtre Mann plus ulei 510 lei
      Last edited by Luxian; 06-08-2011, 08:22 AM.

Comment

La Aliat Tg Mures (reprezentanta), toate filtrele + ulei motor (vreo 10 litri) + ceva garnitura de cauciuc acolo langa turbina + cureaua de accesorii au fost in jur de 1170 ron cu toate ca le-am zis sa schimbe / faca tot ce trebuie. Asta pentru E 320 CDI V6. In pretul asta a fost facut si test de amortizoare, frane si tot ce mai tine de o revizie (verificat de scurgeri, instalatia electrica, jocuri la directie s.a.m.d.)
        Operatiunea a durat in jur de 3 ore (sambata) si m-au lasat sa stau langa ei. In tot acest timp 1 persoana a lucrat continuu la masina + o a doua care vinea la star si mai verifica/reseta una alta.
        La urmatoarea revizie ar trebui schimbat, daca vreau, si lichidul de frana, care va costa in jur de 200 ron. Atunci au bagat ceva pipeta in lichid si au zis ca e ok (nu are apa) dar ar fi bine sa il schimb din cand in cand la ei pentru SBC .
        Cureaua de accesorii mi-au zis ca mi-o schimba fara sa bage la manopera era mai scumpa cu 40 de lei decat la magazin.
        Mi-au recomandat schimb de: role fixe, rola la alternator, cablul la capota, bratul tirant stg fata, si ca bucsile de la brate sunt crapate dar fara joc, si ca pe cand se termina placutele va trebui sa schimb si discurile.
        Rolele si cablul le-am schimbat eu in regie proprie, ca au zis ca e urgent. (Toate rolelede procurate de la INA Schaeffler care am auzit ca sunt super cu toate ca se fac la brasov si pe cutie scrie numai in nemteste).
        Bratul tirant, care e acela? care tine roata,cu rotula? ca intentionez sa schimb si astea in viitorul apropiat. Ce imi recomandati?
        Last edited by Luxian; 06-08-2011, 08:23 AM.

Comment

Originally posted by Dj Sky View Post
          La Aliat Tg Mures (reprezentanta), toate filtrele + ulei motor (vreo 10 litri) + ceva garnitura de cauciuc acolo langa turbina + cureaua de accesorii au fost in jur de 1170 ron cu toate ca le-am zis sa schimbe / faca tot ce trebuie. Asta pentru E 320 CDI V6. In pretul asta a fost facut si test de amortizoare, frane si tot ce mai tine de o revizie (verificat de scurgeri, instalatia electrica, jocuri la directie s.a.m.d.)
          Operatiunea a durat in jur de 3 ore (sambata) si m-au lasat sa stau langa ei. In tot acest timp 1 persoana a lucrat continuu la masina + o a doua care vinea la star si mai verifica/reseta una alta.
          La urmatoarea revizie ar trebui schimbat, daca vreau, si lichidul de frana, care va costa in jur de 200 ron. Atunci au bagat ceva pipeta in lichid si au zis ca e ok (nu are apa) dar ar fi bine sa il schimb din cand in cand la ei pentru SBC .
          Cureaua de accesorii mi-au zis ca mi-o schimba fara sa bage la manopera era mai scumpa cu 40 de lei decat la magazin.
          Mi-au recomandat schimb de: role fixe, rola la alternator, cablul la capota, bratul tirant stg fata, si ca bucsile de la brate sunt crapate dar fara joc, si ca pe cand se termina placutele va trebui sa schimb si discurile.
          Rolele si cablul le-am schimbat eu in regie proprie, ca au zis ca e urgent. (Toate rolelede procurate de la INA Schaeffler care am auzit ca sunt super cu toate ca se fac la brasov si pe cutie scrie numai in nemteste).
          Bratul tirant, care e acela? care tine roata,cu rotula? ca intentionez sa schimb si astea in viitorul apropiat. Ce imi recomandati?
          si cum lucreza cei de la Aliat la Targu Mures? sunt de incredere ? si preturile cu cat sunt mai mare decat la un alt service? ca si eu vreau sa duc masina la ei, dar mie frica ca nu sunt de incredere si ca sunt scumpe. multumesc pentru raspuns

Comment

Tinand cont ca e o reprezentanta, au fost ok si s-au comportat de nota 10.
            De meseriasi sunt meseriasi, unii...

Comment

Multumesc Dj Sky pentru raspunsul repede daca mai mergi si la alt service, sau tot acolo poti sa zi cum a fost, ca sunt curios

Comment

Salut!

Sa va spun cu sta treaba cu filtrele MANN FILTER in Romania...made in PRC.
                Filtrele MANN, ca orice lucru cu mare potential de vanzare in piata, sunt si contrafacute foarte multe...nu stii ce cumperi si uneori nici cel care le vinde nu stie ce-ti vinde.

Recomandarea mea este:
                1. Filtrele de ulei si motorina se fie piese originale MB
                2. Filtrele de aer si habitaclu (polen) pot fi si aftermarkt

Preturi aproximative w211 22cdi: filtru ulei MB = 60lei, filtru motorina MB = 135lei
                Filtru are MANN/Mahle = 90/110lei/ , Filtru polen cu carbon si fara MANN/Mahle = 93/100 lei.

Ca si ulei, recomandarea reprezentantelor MB din Romania este Mobil ESP Formula 5W30 pentru modelele echipate cu filtru de particule = 50lei (eu folosesc Castrol EDGE Turbo Diesel 0W30 pentru PDF)
                Last edited by m_myhay; 03-30-2012, 23:32 PM.

Comment

eu asa am auzit ca firma Mann si Hengst produce filtre pentru Mercedes!

Comment

Originally posted by m_myhay View Post
                    Salut!

Sa va spun cu sta treaba cu filtrele MANN FILTER in Romania...made in PRC.
                    Filtrele MANN, ca orice lucru cu mare potential de vanzare in piata, sunt si contrafacute foarte multe...nu stii ce cumperi si uneori nici cel care le vinde nu stie ce-ti vinde.

Recomandarea mea este:
                    1. Filtrele de ulei si motorina se fie piese originale MB
                    2. Filtrele de aer si habitaclu (polen) pot fi si aftermarkt

Preturi aproximative w211 22cdi: filtru ulei MB = 60lei, filtru motorina MB = 135lei
                    Filtru are MANN/Mahle = 90/110lei/ , Filtru polen cu carbon si fara MANN/Mahle = 93/100 lei.

Ca si ulei, recomandarea reprezentantelor MB din Romania este Mobil ESP Formula 5W30 pentru modelele echipate cu filtru de particule = 50lei (eu folosesc Castrol EDGE Turbo Diesel 0W30 pentru PDF)
                    Eu personal le iau de la kfzteile.de la urmat. preturi filtru ulei 8.50euro filtru clima 13 euro filtru motorina 19.50euro toate marca xengst made in germania cel de aer este k&n 89 euro.ciao
                    mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF