Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pierdere presiune turbo

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pierdere presiune turbo

Salutare ! Am si eu un mb w211 din 12/02 si am constatat ca de la un timp masina nu mai are putere in mers si in plus face si un zgomot asa ca un fàsàit de aer . Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi va rog ?

Verifica furtunele de la turbo. Succes!
    Diagnoza STAR, INCARCARE FREON, REPARATII. 0769296544

Comment

Originally posted by vizireanuv View Post
      Corect, si intercolerul.
      Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

vezi sa nu ai suprapresiune

Comment

Multumesc .O sa incerc maine cu toate ca nu ma prea pricep. In legatura cu dezmembrarea ai si motorasul de stergatoare?

Comment

Originally posted by spedee33 View Post
            vezi sa nu ai suprapresiune
            se poate ca e deja a doua oara cand imi face asta dar atunci am dus-o la un mecanic de la mercedes si mi-a facut-o dar as vrea sa o fac eu. merci

Comment

Bon jour mon pote.
              D'abord / ce au zis colegii trebuie sa iei in calcul, adica sa verifici.

Le premier il faut aller fair un diagnostique auto sur ordinateur. Notezi erorile si ni le comunici.
              En France, Espagne et Portugal/ stau la pamint cu reparatiile la Mercedes.
              Asa ca nu te apuca sa schimbi ce zic ei. O sa dai aiurea niste sute de euro.
              Tu dois aller au dealler mercedes/ si cu foaia care tio da, o scanezi si neo arati aici.
              Nici o problema/ noi intelegem si franceza ( de balta, dar o intelegem)

J'ai vecu en france 3 ans. In afara de Renault si Citoen oamenii au sa-si prinda miinile la masina ta.

Le ceri sa scaneze la motor si sa-ti scoata pe foaie "Freeze frame" la DTCs active si o rezolvam. Daca vi in tara se rezolva sigur.

Dans cette ete je voudraie aller en france aux vacances, mais je ne suis pas sure.
              Vive la France Sarkozy c'est un salou.
              Originally posted by adrianis View Post
              Salutare ! Am si eu un mb w211 din 12/02 si am constatat ca de la un timp masina nu mai are putere in mers si in plus face si un zgomot asa ca un fàsàit de aer . Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi va rog ?

Comment

Vivre la France

Salut ! Chiar crezi ca e nevoie sa merg la mercedes sau asta ca sa verific problema suprapresiuni eventual ? Este posibil sa vin in tara prin luna mai dar daca nu rezolv problema asta nu ma risc sa vin cu masina. Eu locuiesc in montpellier la mare deci totul este posibil daca vrei sa tragi o fuga. Donq Abientot peut etre !

Comment

pierdere presiune turbo

salutare! am verificat azi furtunele si intradevar am gasit unul care este rupt complet adica cel care este acolo in fata langa curele care pleaca de langa pompa de motorina si se duce pe tubul de la filtru de aer dar sincer sa fiu nu cred ca este din cauza asta ca pierd presiunea. In schimb am observat pe radiatorul de la clima ca are ceva vapori de ulei si ma gandeam ca radiatorul de ulei care este in fata poate sa fie fisurat ca atunci cand pun mana acolo parca simt ceva curenti de aer. ce crezi ? se poate sa fie asta cauza? Merci

Comment

Exact. Asta este cauza/ sa fi sigur.
                    salutare! am verificat azi furtunele si intradevar am gasit unul care este rupt complet adica cel care este acolo in fata langa curele care pleaca de langa pompa de motorina si se duce pe tubul de la filtru de aer dar sincer sa fiu nu cred ca este din cauza asta ca pierd presiunea. In schimb am observat pe radiatorul de la clima ca are ceva vapori de ulei si ma gandeam ca radiatorul de ulei care este in fata poate sa fie fisurat ca atunci cand pun mana acolo parca simt ceva curenti de aer. ce crezi ? se poate sa fie asta cauza? Merci

Comment

Salutare ! Am gasit in final de unde venea pierderea de presiune. De fapt nu era furtunul ala de care vorbeam ci intercoolerul spart,dar ce este bizar e ca nu este in fata unde toata lumea s-ar astepta si este intre ele adica intercooler si radiatorul de la clima. O sa il demontez si o sa vad daca se poate suda.Nu stiu de ce s-a intamplat asta nu pot explica. Multumesc la toata lumea in orice caz. Mult respect.

Comment

Bagi alt intercooler si cu asta basta.
                        Salutare ! Am gasit in final de unde venea pierderea de presiune. De fapt nu era furtunul ala de care vorbeam ci intercoolerul spart,dar ce este bizar e ca nu este in fata unde toata lumea s-ar astepta si este intre ele adica intercooler si radiatorul de la clima. O sa il demontez si o sa vad daca se poate suda.Nu stiu de ce s-a intamplat asta nu pot explica. Multumesc la toata lumea in orice caz. Mult respect.

Comment

Duminica il demontez sa vad exact ce s-a intamplat acolo. Am intrebat la mercedes si mi-au spus ca ma costa cam 330€. As incerca eventual sa il lipesc, ma gandesc chiar sa il pun in vanzare ca m-am saturat sa tot bag bani in el chiar daca are 86000 km.

Comment

A quelle prix tu veux vendre ta voiture?
                            Ai tamponato cumva de ai spart intercoolerul?
                            Bagai nou.
                            Duminica il demontez sa vad exact ce s-a intamplat acolo. Am intrebat la mercedes si mi-au spus ca ma costa cam 330€. As incerca eventual sa il lipesc, ma gandesc chiar sa il pun in vanzare ca m-am saturat sa tot bag bani in el chiar daca are 86000 km.

Comment

Vezi ca stie Mercedes CDI cum se sudeaza. Mi se pare ca a mai avut un topic pe tema asta.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF