Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Temperatura motorului creste greu E220 w211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ca o curiozitate...cam cat de mult poti sa neglijezi faptul ca motorul nu merge la temperatura optima? Mi-e cam lene sa-l schimb acum. As amana pana in primavara cand trebuie sa-i fac revizia si ITP-ul . E vre-o pb daca il las iarna asta asa la 60-70 de grade cat indica acum?

Comment

Originally posted by babanu_ralu View Post
      Ca o curiozitate...cam cat de mult poti sa neglijezi faptul ca motorul nu merge la temperatura optima? Mi-e cam lene sa-l schimb acum. As amana pana in primavara cand trebuie sa-i fac revizia si ITP-ul . E vre-o pb daca il las iarna asta asa la 60-70 de grade cat indica acum?
      Problema sta in felul urmator: va creste consumul, uzura motorului va fi mai mare si nu vei avea destula caldura in masina cand afara va fi foarte frig.
      Toate cele bune.
      Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
        Problema sta in felul urmator: va creste consumul, uzura motorului va fi mai mare si nu vei avea destula caldura in masina cand afara va fi foarte frig.
        Toate cele bune.
        Deoacamdata am observat doar ca e un pik mai flamanda ) cam cu juma' de litru..caldura baga suficient :P

Comment

Si pentru cei care tin cu adevarat sa o faca cu mana lor..iata si cum se face

Comment

Iata ce zice si autodata despre temperatura apei si a agentului de racire
            Attached Files

Comment

Astazi am schimbat termostatul am luat BEHR este aceasi firma cu cel montat de mercedes pe masina -135 ron. Abia acum am vazut si eu temperatura la lichidul de racire la 90 de grade. Se incalzeste in masina foarte repede si parca nu mai are mici trepidatii la relantai. Aveti grija caci dupa schimbare trebuie sa mai completati cu antigel la mine au mai intrat 1l de antigel si 1/2 de apa distilata, se schimba foarte usor( 35 ron manopera la service). Drumuri bune si uscate.

Comment

Originally posted by exiespot View Post
                Astazi am schimbat termostatul am luat BEHR este aceasi firma cu cel montat de mercedes pe masina -135 ron. Abia acum am vazut si eu temperatura la lichidul de racire la 90 de grade. Se incalzeste in masina foarte repede si parca nu mai are mici trepidatii la relantai. Aveti grija caci dupa schimbare trebuie sa mai completati cu antigel la mine au mai intrat 1l de antigel si 1/2 de apa distilata, se schimba foarte usor( 35 ron manopera la service). Drumuri bune si uscate.
                Banuiesc ca nu la reprezentanta ai facut operatiunea

Comment

La iarna, nu mai tremuri.

Comment

Si motorul va functiona in parametrii optimi.
                    Toate cele bune.
                    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Vreau si eu sa-mi schimb termostatul , a comandat cineva de pe net? Daca da , unde?
                      Mail : emi@koket.org
                      Tel : 0757 233 231
                      Reparatii electrice auto Iasi
                      Electrical Center Iasi

Comment

Salutare. Azi m-am jucat un pic in meniul calculatorului(la un w211 bineinteles) si am ajuns undeva unde scria ceva de genul:
                        sus- on
                        jos- w.tr.15 off

la mine era bifat jos(adica acolo unde scria w.tr.15 off).
                        Intrebarea de baraj este: Cumva are legatura cu termostatul????

P.S. Tot jucandu-ma acolo am dezactivat si abs-esp..m-au trecut toate transpiratiile pana am nimerit cu el la loc )
                        Last edited by babanu_ralu; 11-29-2010, 17:19 PM.

Comment

Am schimbat si eu astazi aceasi firma de termostat am pus la w210 meu 220cdi...adica BEHR...la fel ca si cel pe care l-am dat jos si la fel ca si radiatorul masinii pe care scrie mare tot BEHR si langa stema Mercedes Benz...134ron am dat eu pe el + manopera 40 lei + 10 lei antigel(1litru) + 3 lei apa distilata(1.5litri) = 187lei(Total)
                          Merita toti banii...instant s-a vazut cat de repede s-a incalzit apa + confortul caldurii suplimentare!

P.S. Nu cred ca pentru 30-40 lei merita sa va chinuiti sa il schimbati singuri...parerea mea...trebuie ceva tubulare...prelungitoare de tubulare...Lumina buna si ceva rabdare si indemanare...Parerea Mea!
                          Sanatate Maxima!
                          Last edited by Sergiu DAF; 12-07-2010, 18:57 PM.

Comment

Salut.
                            De cava timp am si eu o problema cu racirea motorului si anume in regim extra urban temperatura apei nu-mi urca peste 60 grade ,in schimb in oras imi ajunge la 90 si uneori se apropie de 100 grade .
                            Precizez ca posed un c220 cdi w 203 2006.
                            Este posibil sa nu-mi lucreze corect termostatul ,sau poate fi altceva?
                            Multumesc.

Comment

Originally posted by gigi popescu View Post
                              Salut.
                              De cava timp am si eu o problema cu racirea motorului si anume in regim extra urban temperatura apei nu-mi urca peste 60 grade ,in schimb in oras imi ajunge la 90 si uneori se apropie de 100 grade .
                              Precizez ca posed un c220 cdi w 203 2006.
                              Este posibil sa nu-mi lucreze corect termostatul ,sau poate fi altceva?
                              Multumesc.
                              Parerea mea e ca tot termostatul...Dar la mine nu se incalzea mai mult de 60grade...Am venit cu ea din Germania si nu s-a incalzit...nici in oras nu se incalzea...doar daca era cald afara si daca o si calcam...sau statea mult in trafic...dar si asa cred ca ajungea pana la maxima 65-70grade...Rog colegii sa isi mai dea cu parerea!
                              Sanatate Maxima!

Comment

E270 CDI , am schimbat termostatul , se incalzeste in masina , temperatura sta la ~90. Totul e ok.
                                Mail : emi@koket.org
                                Tel : 0757 233 231
                                Reparatii electrice auto Iasi
                                Electrical Center Iasi

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF