Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cea mai tare metoda de a-ti masura uleiul PRECIS !!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am incercat si merge !!! iar daca ti apasat tasta sus, intri in meniul Service Menu, poti seta intervalul urmatorului service fara conectare la computer, doar din butoane.
    Cred ca mai sunt si altele , n-am avut timp destul sa studiez tot..

Comment

w210 din 99 , 2.2cdi..merge , nu arata cantitatea de ulei in litri , doar level ok. Insa colegul de mai sus avea dreptate ...joja-i sfanta.

Comment

Am incercat si eu la un e220 2004,functioneaza si arata cu exactitate,la schimbul de ulei am pus 6,5 l,iar in bord imi afisa 6,4l,din care cei 0,1l sunt absorbiti probabil de filtru de ulei.

Comment

Am testat si eu acum pe masina mea W211 E200 din 2003 si functioneaza metoda de masurare a uleiului...)

Comment

Originally posted by cj66hun View Post
            w210 din 99 , 2.2cdi..merge , nu arata cantitatea de ulei in litri , doar level ok. Insa colegul de mai sus avea dreptate ...joja-i sfanta.
            Merge si la w210. Din intamplare, vrand sa resetez intervalul service am intrat in meniul respectiv, si-mi arata cantitatea de ulei x,y litri.
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

w211 din 2004 functioneaza doar ca nu pe segmentul din meniu pt temperatura ci cel pt viteza

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF