Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Are cineva soft la W211 E270???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
    Adica ai ESP continu aprins, sau numai cind ii dai talpa.
    Prea mult cuplu, daca e putina mazga/umed pe carosabil si rulez cu 100km/h constant, in momentul in care ii dau talpa retrogradeaza a 3-a si imi intra esp-ul in activitate.... inainte abia intra in a 2-a in aceleasi conditii...
    Last edited by flavius89; 03-13-2010, 13:24 PM.
    MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Atunci e normal sa fie asa.
      Originally posted by flavius89 View Post
      Prea mult cuplu, daca e putina mazga/umed pe carosabil si rulez cu 100km/h constant, in momentul in care ii dau talpa retrogradeaza a 3-a si imi intra esp-ul in activitate.... inainte abia intra in a 2-a in aceleasi conditii...

Comment

flavius 89 cum dau si eu de Doc? as vrea un soft. am un e270 k a ta .. cum e ? ceva probleme ? ma poti ajuta ?

Comment

ceky_dimsport , acesta este id-ul lui, vorbesti cu el si te va indruma catre partenerul lui din constanta.
          Eu sunt foarte multumit de resoftare, nu am nici o problema, si tin sa mentionez ca nu mi-a intrat motorul in regim de avarie de cand am resoftat-o. (inainte mai intra din cauza injectiei - motorinei). Acceleratia 0-100 se realizeaza cu aproximativ 0.8sec mai repede acum.

Pentru Constanta:
          PFA Rares Petre Constanta, Telefon: 0744 337 166 Email: dimsport.constanta@gmail.com

Comment

Nu te uiti si tu mai sus, Benone te rezolva cum vrea muschii tai si ai sa fi multumit.
            Si nici nui nevoie sa te deplasezi la el. Vin eu la tine si iti instalez ceti trimite el, exact cea ce ai nevoie. MARFA.
            (macar sa te tina cauciucurile)
            Originally posted by razvanelu View Post
            flavius 89 cum dau si eu de Doc? as vrea un soft. am un e270 k a ta .. cum e ? ceva probleme ? ma poti ajuta ?

Comment

Mersi

mersi frumos de info .. de top speed imi poti spune ceva ? ai apucat sa vezi ?

Comment

mersi mult baieti pentru sfaturi. Flavius ai idee de top speed acum dupa resoftare ?

Comment

Nu am apucat sa ii dau maxim, la ce drumuri avem pe aici , nu imi permit, iar cand iti permite drumul stau gaborii pe tine la panda. Oricum foarte mult nu cred ca a crescut, apreciez ca s-ar duce undeva la 245 pe bord, dar "trasa de par".

Ca idee nu conteaza top speed-ul cat conteaza repriza de acceleratie mult mai prompta/scurta.

Comment

Bine inteles.
                    Nu ai nimic de pierdut.

Comment

Daca vrei.... iti fac o demonstratie cu niste piruete la o masina.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=5iPZv...layer_embedded

Cam asa trage...trebuie sa merg sa ii fac revizia, are 13 luni si 14.000km de la ultimul schimb de ulei, prin urmare performantele vor fii altele dupa revizie....
                        Last edited by flavius89; 04-10-2010, 23:44 PM.

Comment

Multe multumiri lui Benone si lui Mercedes-cdi; masina zboara!!! Ati facut treaba buna .. flavius89 ms mult de tot pt info .. seara frumoasa va doresc, numai bine!

Comment

Working...
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF