Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

injectoare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• injectoare

Buna sunt si eu interesat de achizitionarea a unor niste injectoare pt un E 270 din 2002, daca are cineva de vanzare sau stie pe cineva la un pret rezonabil va rog astept un raspuns. Va multumesc. Bafta

De injectoare stiu ca s-a vorbit o perioada buna de timp,daca dai un search o sa gasesti mai mult ca sigur ce te intereseaza si ca pret si locatie si calitate.Bafta!!

Comment

2 buc am eu... 100e si le iei

Comment

Eu am injectoare noi CDI Mercedes euro3 si va asiguram inclusiv montat+ garantie.

Dar sinteti tocmai din anglia................
        Originally posted by sorin1983 View Post
        Buna sunt si eu interesat de achizitionarea a unor niste injectoare pt un E 270 din 2002, daca are cineva de vanzare sau stie pe cineva la un pret rezonabil va rog astept un raspuns. Va multumesc. Bafta
        Attached Files

Comment

Injectoare NOI ORIGINALE mercedes

Injectoare cdi mercedes la numai 160 Euro.Contact: http://auto-injector.ro/injectoare_m...s_c-class.html

Comment

Injectoare NOI ORIGINALE mercedes

Injectoare cdi mercedes la numai 160 Euro.Contact: http://auto-injector.ro/injectoare_m...s_c-class.html

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF