Am facut anul trecut Service C, sii m-am dus la reprezentanta.. Imi cumparasem din timp ulei (Castrol Edge--din Germa. 105 EU.), Asta fiind prima mea intrebare... mi-au spus ca e exclus sa-mi introduca uleiul meu !!! Desi ma enervasem instantaneu l-am intrebat inca odata pe omul cu care discutam daca totusi accept sa-mi puna uleiul lor, pot sa asist la toata operatia ???
Clar m-au refuzat...am iesit injurandu-i si trantindu-le usa..., n-a comentat nimeni, caci m-am oprit tocmai sa vad daca are cineva ceva de obiectat...
Ce era sa fac ? Stiam ca mai am cateva zile...
Plimbandu-ma prin oras , vad , BOSCH CAR SERVICE...intru pe net , vad ca au multe reprezentante si in Germa... Sun, cateva cunostinte, si uite asa gasesc chiar un mecanic care lucra acolo...a doua zi, merg la ei...si-mi spun doleantele...1. uleiul meu..2. sa pot asista la toata operatia... Accepta fara nici un fel de retineri...
Si uite asa am schimbat !! filtrele ( carburant, ulei, aer , polen) + resetare computer bord + o verificare a intregi masini, binenteles asistiand la toat ce s-a petrecut cu si langa masina mea...
Pretul...467 lei...incluzand filtre...garantie, si notarile in caietul masini..
Daca gasiti mai rezonabil..astept informatii daca nu, sa va fie cu folos...
Clar m-au refuzat...am iesit injurandu-i si trantindu-le usa..., n-a comentat nimeni, caci m-am oprit tocmai sa vad daca are cineva ceva de obiectat...
Ce era sa fac ? Stiam ca mai am cateva zile...
Plimbandu-ma prin oras , vad , BOSCH CAR SERVICE...intru pe net , vad ca au multe reprezentante si in Germa... Sun, cateva cunostinte, si uite asa gasesc chiar un mecanic care lucra acolo...a doua zi, merg la ei...si-mi spun doleantele...1. uleiul meu..2. sa pot asista la toata operatia... Accepta fara nici un fel de retineri...
Si uite asa am schimbat !! filtrele ( carburant, ulei, aer , polen) + resetare computer bord + o verificare a intregi masini, binenteles asistiand la toat ce s-a petrecut cu si langa masina mea...
Pretul...467 lei...incluzand filtre...garantie, si notarile in caietul masini..
Daca gasiti mai rezonabil..astept informatii daca nu, sa va fie cu folos...
Comment