Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W210 iese Euro 2?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W210 iese Euro 2?

Buna ziua,tuturor! Revin cu un nou topic.Legat de achizitia unui Mercedes din Germania sau Romania.Am mai facut niste sapaturi in buget si am ajuns la posibilitatea achizitionarii chiar a unui W 210 benzina 2000. Ca si an de fabr din 96.Astea ies euro 2 sau nu? Am avut personal un W 210 benzinar de 2000 an fabr 1996 si la ITP mi-au spus d-nii ca e non euro.intr-adevar nici pe carte nu aparea.
    Concluzia este,W210,benzina 2000 cmc,an 1996 da RAR-ul nostru E2,sau nu?
    In Romania Legea e BARIERA:
    -peste care trec dulaii
    -pe sub care trec cateii
    -IN FATA CAREIA STAU PROSTII.

Din 1996 , benzinar , personal nu cred că nu avea Euro 2.
    Ca să fii sigur , fă o cerere de consultanţă cu privire la stabilirea normei de poluare.
    E simplu.

Comment

Atata timp cat W202 si W124 din 1995 cu 2l benzinar au primit Euro2, nu vad de ce un W210 din 1996 cu acelasi motor nu ar primi.

Oricum, fa o cerere de consultanta la RAR cu datele masinii (copie dupa acte), vei primi un raspuns scris de la care nu se vor mai putea eschiva ulterior.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF