Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

3 mici probleme - w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 3 mici probleme - w210

    Salutari!

    1. Lamuriti-ma va rog cum se rabateaza oglinzile exterioare la w210 (2001)? Exista o optiune, apesi un buton si se gliseaza automat, dar eu nu o am.
    2. Ce EURO este motorul (pentru w210 din 2001)?
    3. Nu am reusit sa urnesc din loc spalatoarele pentru faruri (nici la skoda nu-mi merg si nu sunt singurul). Ce ar putea fi?
    *4. Care este diferenta dintre Alpine si Becker? Pe net daca caut despre "audio 10 cc sau cd" imi apare si Becker si Alpine dar unitatile arata identic.... Merg ambele pe w210?

    ....multumesc....
    Last edited by vladi_ivans; 02-08-2009, 22:30 PM.
    Oo==oO

  • #2
    Salutare. La primele 2 intrebari am sa incerc sa-ti raspund eu .Motorul tau se incadreaza in normele de poluare Euro 3.Daca nu ai optiunea de rabatare a oglinzilor, care nu se gaseste la toate auto, le poti rabate manual tragind un pic in exterior si apoi le pliezi.Despre stergatoare nu prea stiu ce sa-ti zic intrucit nu am asa ceva pe masina dar probabil ca motorasele stergatoarelor dintr-un motiv sau altul nu isi fac treaba asa ca le dai jos frumusel le verifici ,eventual ungi cu vaselina toate angrenajele si probabil ca au sa mearga asta daca nu sint arse.
    Last edited by need4speed; 02-10-2009, 16:25 PM.

    Comment


    • #3
      Multumesc mult pentru raspunsuri, cat despre oglinzi nu reusesc si mi-e frica sa le fortez (vad in spatele lor un arc care ar impiedica acest lucru)....
      Oo==oO

      Comment


      • #4
        Salut.Arcul nu te impiedica cu nimic atunci cind vrei sa le pliezi ci opune un pic de rezistenta.Bineinteles nu trebuie sa tragi foarte tare de ele spre exterior.de fapt iti dai seama imediat ptr. ca ai sa vezi ca la un moment dat iti da voie sa le pliezi destul de usor.Bafta.Sau daca ti-e frica dute la cineva care stie si care vrea sa te invete.

        Comment


        • #5
          Salut.
          Introdu numarul de identificare al masinii la acest link: http://old.mbclub.ru/mb/vin/?lng=eng
          A mea este tot din 2001 si este euro 4.

          Comment


          • #6
            Originally posted by vladi_ivans View Post
            Salutari!

            1. Lamuriti-ma va rog cum se rabateaza oglinzile exterioare la w210 (2001)? Exista o optiune, apesi un buton si se gliseaza automat, dar eu nu o am.
            2. Ce EURO este motorul (pentru w210 din 2001)?
            3. Nu am reusit sa urnesc din loc spalatoarele pentru faruri (nici la skoda nu-mi merg si nu sunt singurul). Ce ar putea fi?
            *4. Care este diferenta dintre Alpine si Becker? Pe net daca caut despre "audio 10 cc sau cd" imi apare si Becker si Alpine dar unitatile arata identic.... Merg ambele pe w210?

            ....multumesc....
            trebuie sa tzi apasat mai mult de 3 secunde ca sati porneasca spritiera de la faruri

            Comment


            • #7
              Multumesc de raspunsrui......
              La spalatorul de faruri cand apas nu se intampla nimic dar cand apasa aud parca un pocanit de sub capota.......; cat despre EURO..... imi este greu sa cred ca am EURO 4 ) !
              Last edited by florineasca; 04-11-2009, 20:22 PM.
              Oo==oO

              Comment


              • #8
                Salut,este euro 3 sigur.....
                Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

                Comment


                • #9
                  Salut!

                  Am o intrebare (era si un post dar nu pot sa dau de el). Functia REST de la AC foloseste caldura mtotrului (dupa ce am inchis motorul) pentru a incalzi? Se foloseste doar iarna? Vara ce efect are?

                  Multumesc!
                  Oo==oO

                  Comment


                  • #10
                    Da, baga caldura reziduala, dupa oprirea motorului. Evident ca nu poate baga aer rece... decat daca-s niste beri congelate sub capota...
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                    Comment


                    • #11
                      La 3-sunt 2 variante de echipare,adica 2 furnizori in functie de anul masinii...

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by DMIHNEA View Post
                        La 3-sunt 2 variante de echipare,adica 2 furnizori in functie de anul masinii...
                        Nu inteleg.... la ce te referi?

                        Merci.
                        Oo==oO

                        Comment


                        • #13
                          Mda,la problema ta nr 4

                          Comment


                          • #14
                            Am o problema mai veche despre care am uitat sa scriu. Senzorii de parcare nu mai merg decat la socuri termice. In mod normal ei nu merg, adica imi apar cele doua dungi rosii, dar cum vine un soc termic, cum a fost acum (din cald in foarte frig), isi revin si totul e ok.... c sa fie? Nu e prima oara cand isi revin astfel....
                            Oo==oO

                            Comment


                            • #15
                              In legatura cu senzorii si "socurile termice" mai mult ca sigur ca e vre-un contact imperfect, de aceea la schimbari de temperatura reactioneaza. Un electrician te-ar scapa de necaz sau sa verifici tu pas cu pas instalatia pe cat posibil si cu un spray de contacte si o pensula sau periuta mai dura rezolvi problema.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF