Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfaturi pentru diagnoza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi pentru diagnoza

Va salut
    Am un W211 cu multi km masina merge foarte bine , dar as vrea sa ii fac o diagnoza cat mai completa si as avea nevoie de niste informatii si o lista cu tot ce as putea sa verific si la ce sa fiu mai atent
    Multumesc pentru orice raspuns

Pai nu ai nevoie decat de un meserias cu instrumentul potrivit va sti el sa verfice toti parametrii masinii

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Ar fi bine sa postezi exact despre ce masina merge vorba.Fiecare model are plusurile si minusurile lui in parte, la care ar trebui sa tragi atentia.

Comment

Masina este un w211 e220 din 2008 cu 467 000 de km ,stiu pe cineva cu star si am mai facut diagnoze la ea aveam 2 erori una de la centuri pretensionate sau ceva de genul si ceva pe pompa de inalta

Comment

Tu ce vrei de fapt, sa.l verifici p.ala cu diagnoza?
          Sau sa.ti iei Star?
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Probabil ca nu am formulat corect ,nu vreau sa imi iau star , ma interesa sa fac diagnoza la masina mea si intrebam la ce sa fiu mai atent

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF