Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se potrivesc telescoapele Kayaba pe W211 ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se potrivesc telescoapele Kayaba pe W211 ?

Salutare tuturor,

Am facut un test de telescoape la un W211 2007 2.2 CDI Elegance limuzina si mi-a dat valori mici pe fata astfel ca am decis sa le schimb cu altele noi.

Am ales sa merg pe Kayaba, la recomandarea mai multor cunoscatori, cu tot cu flanse Kayaba. Mi-au gasit pe seria de sasiu modelul corespunzator.
    Au venit telescoapele si flansele si am dus masina in service.

Cand au demontat telescoapele vechi - Sachs A2113235000 / 80 1404 000 672 / A 211 320 98 13, ce sa vezi - tija celor vechi era cu aproximativ 40 mm mai lunga decat a celor Kayaba.
    Cilindrul telescopului in sine era cu aproximativ 10 mm mai lung in cazul Kayaba, in partea de jos, adica distanta dintre prinderea de brat si cilindru era mai mica cu 10 mm astfel ca cilindrul era mai lung.

Concluzia la fata locului a fost ca, desi inaltimea masinii s-ar putea sa fie aceeasi, telescoapele Kayaba ar lucra pe capatul cilindrului si exista riscul uzurii premature sau chiar sa loveasca in capul telescopului.
    Astfel ca mi s-au gasit alte telescoape Sachs de data asta 84 4904 005 473 / 54 1700 314 364 / 312 563 "Super Touring" care aveau aproape aceleasi dimensiuni cu cele vechi. Mai exact si astea erau cu 5-10 mm mai scurte in tija decat cele vechi.

O alta diferenta intre Kayaba si cele Sachs noi era ca cele Kayaba pareau mai greu de presat "la mana".

Nu am la mine codul de pe Kayaba dar dupa seria de sasiu doi comercianti mi-au gasit acelasi cod de Kayaba pe care le si comandasem.

Intrebarea mea este daca decizia de a renunta la Kayaba a fost una fondata si inteleapta sau nu ?

Cred ca Kyb sunt mai bune decat Sachs(asa mi-au zis si mie prietenii care au pus asa ceva plus ca sunt si mai scumpe.),apropo cat ti-a iesit la test valoarea la amortizoare?

Comment

Pai si eu cred ca sunt mai bune, asta a fost si motivul pentru care am luat si am vrut sa montez Kayaba. Problema a fost ca erau mai scurte decat cele Sachs vechi - cum am descris mai sus.

Testul pe tescoapele cele vechi a indicat o performanta de doar 30 % pe fata. Spatele e bine in schimb.

Codul celor Kayaba pe care le luasem este: 5519626.

Pana la urma am montat Sachs .. totul e perfect - aveam o bataie surda la denivelari care a disparut ( probabil din flanse sau telescop ) iar comportamentul masinii este unul mai precis, mai "la linie".
      Last edited by iusau; 12-18-2014, 22:25 PM.

Comment

Sa inteleg ca nu a montat nimeni KYB 5519626 pe W211 sa ne spuna daca a avut vreo problema din cauza diferentei de dimensiune ?

Nu ma afecteaza deoarece am montat Sachs si sunt multumit, dar poate ajuta cuiva sa stie - eu daca as fi stiut in mod sigur din experienta cuiva ca diferenta de lungime nu afecteaza nimic, as fi montat Kayaba.

Daca nu stie nimini, putem inchide.
        Multumesc !

Comment

Diferenta de dimensiune iti poate da batai de cap.
          Telescopul nu functioneaza in zona in care a fost proiectat si s-ar putea cu timpul sa bata.
          DAca nu te prinzi vei incepe sa schimbi tot felul de brate, bucse si ce iti mai trece prin cap, ignorand telescopul ca doar e nou si nu are cum sa bata!

Problema reala intalnita pe un opel vectra.

Comment

Am un prieten care si a montat Kayaba pe W210 model Avantgarde. N are mult de cand le a montat, o luna si ceva, e supermultumit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Precizez ca i au fost aduse din Japonia. Atat stiu, daca te ajuta cu ceva, e ok!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF