Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfaturi va rog pentru intretinere E Klasse 220 D ,95PS,an 1996

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi va rog pentru intretinere E Klasse 220 D ,95PS,an 1996

Am avut aproximativ 25 ani numai masini pe benzina,foarte usor de intretinut,dar mi am dorit intotdeauna un Mercedes diesel si din intimplare am gasit aceasta 'corabie' sau 'lighean': E 220 D, 95PS an 1996 ,fara rugina, am constatat ceva jocuri foarte usoare la rotile din fata,trebuie sa schimb ceva brat sau alta chestie pe acolo,voi afla acuma cand merg sa i fac verificarea(TÜV),o sa mi spuna individul respectiv ce trebuie schimbat.

Dupa ce voi trece de faza cu verificarea as dori sa stiu ce anume ar trebui sa schimb la masina,ulei,filtre,antigel,ca sa fiu sigur ca nu mi bat joc de aceasta masina.(cea din poza)Mentionez ca nu am cunostiinta despre istoricul ei,masina are 275000km,eu personal am facut vreo 5000 km cu ea si in afara de un scartait la motor(mi a schimbat ceva role pe acolo si cureaua,acum nu se mai aude) nu am avut alte probleme,anual eu fac 6-7000 de km cu masina,anul viitor poate voi face vreo 11000. Va multumesc anticipat pentru sfaturile pe care le voi primi si poate aveti nevoie de ceva informatii din zona Bayern/Germania mai exact 94315 Straubing daca gasiti vreo masina sau ceva si va pot fi de folos !!!
    13092014583.jpg

Bun, ok... prima data am sa i schimb uleiul+filtru de ulei,ma gandeam la Mobil 1 ,dar la cei 275000 km citi are si fiind iarna ar trebui 5w 40 sau 10w 40 sau poate imi recomandati alt model ,masina fiind E 220 D,95 PS.

Comment

Colonele....se pare ca nu se coboara la nivelul asta (intretinere - tu, perdeluta - eu) posesorii de mertzane. (

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF