Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema aprindere faruri auto

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema aprindere faruri auto

    In primul rand vreau sa va salut, sunt nou pe forum si am o intrebare. Posibil sa fi fost dezbatuta insa am rasfoit si nu am gasit. Asadar imi cer scuze pentru dublu post daca a mai fost discutat.

    Detin un E-Klass din 2009. Am faruri bi-xenon adaptiv si leduri jos in bara. Problemele legate de faruri care ma framanta sunt:

    1. Atunci cand pornesc masina pe timp de noapte sau spre seara si comutatorul de la blocul de lumini este in pozitia 0 mie imi pornesc farurile automat. Cred eu ca nu este normal. Logic ar fi sa porneasca doar ledurile (lumina de drum practic) iar daca este pe auto comutatorul pus atunci sa se intample acest fenomen.

    2. Pe timp de zi comutatorul este pe 0 iar in momentul in care pornesc motorul se aprind ledurile. Daca opresc motorul si inchid masina, plec de langa ea... imi ramane un bec aprins...depinde ori pe stanga, ori pe dreapta. Nu ramane becul de la xenon ci acela din "farul mic" daca mut comutatorul pe pozitia auto, se stinge.

    Sa fie o problema din blast? Vreo setare ceva din computer? La diagnoza nu mi-a dat eroare pe nimic. Nu stiu de la ce este. Cert e ca daca nu gasesc un raspuns am sa o duc la reprezentanta.

  • #2
    Cu contactul pus, dai la setari din computer si la Lights ai"Daytime light..." Seteaza-l pe off si dispare problema.

    Comment


    • #3
      Functia LED-urilor din bara se numeste Daytime Running Lights - DRL- adica lumini de zi, astfel merg ziua.
      Noaptea/seara eventual raman aprinse f putin ca si intensitate, asa pt design....

      In meniul din bord ai meniul despre care vorbeste colegul de mai sus si inca cel putin o setare pt lumini.

      Poti alege orice combinatie intre functii, insa pozitiile care raman aprinse cand pe stg cand pe dr depind de cele doua pozitii pe care butonul tau le are in stanga lui 0.

      Masina ta probabul ca are si ILS, o functie destul de complexa si pt care merita sa citesti prin manualul de instructiuni al masinii.
      Last edited by cl600; 06-28-2014, 08:03 AM.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #4
        Stiu functia aceea si eu nu vreau sa dezactivez ledurile. Pe mine ma intereseaza problema cu becul care ramane aprins dupa oprirea motorului. Daca sta pe zero imi arde un bec iar daca pun pe auto se stinge. E putin cam ciudat

        Am o optiune in bord inteligent light system, am sa citesc in manual sa vad daca reusesc.

        Va multumesc pentru ajutor. Voi lua manualul la rasfoit mai atent.
        Last edited by marco.rosca; 06-28-2014, 11:01 AM.

        Comment


        • #5
          Daca esti sigur ca lasi pe 0 si totusi, aleator ramane cate o pozitie aprinsa, atunci probabil iti trebuie alt Switch de lumini, care la modelul tau este ieftin si se schimba usor.

          Modelele si mai noi nici nu mai au pozitia 0, aceasta fiind aproape inutila la cate functii complet automate sunt deja incluse.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


          www.mbretrofit.ro

          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

          Comment


          • #6
            Am dezactivat ILS si nu mai ramane nimic aprins. Totul merge exact cum trebuie insa acum nu imi convine faptul ca nu mai am functia de follow me home.

            Comment


            • #7
              Pe langa functia respectiva ai dezactivat si tot 'dansul' fazei scurte functie de viteza, stil de mers etc.

              Daca tu esti sigur ca butonul chiar era pe 0 cand aprindea aiurea ceva si daca nu e usor stricat, poate ai lumina lipsa si atunci masina inlocuieste cu cea mai apropiata ( functia 'replace').
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


              www.mbretrofit.ro

              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

              Comment


              • #8
                Din ceea ce am citit despre, si sper sa nu gresesc, acea functie, careia i se datoreaza ramanerea aprins a unui far se numeste "cornering". Potrivit acestei functii daca volanul ramane virat spre stanga, atunci farul care v-a ramane aprins v-a fi cel din stanga...
                Noul E-Class 2017

                Comment


                • #9
                  Asa este, insa acea functie are si cateva conditii, printre care - sa mearga motorul, sa fie seara, nu mai mult de 40km/h, etc.

                  Sfatul meu este sa pornesti inapoi, ILS, Daytime, sa setezi cat timp sa stea luminile exteriore aprinse dupa ce opresti motorul, etc. Sa te asiguri ca nu ai nici un mesaj de eroare privind luminile si sa te joci din nou cu butonul de lumini, dar sa si observi cele doua segeti din stanga lui 0.
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF