Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Modificare Panou Climatizare W210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modificare Panou Climatizare W210

Se poate modifica climatizarea la un W210,de la cea manuala la cea automata?
    Pun si poze sa se stie despre ce este vorba exact
    Prima poza este cu ce am eu pe masina
    Cea de a doua este cu ce as vrea sa pun
    As dori niste poze va rog,cine aveti,cu comanda automata,dar din spate,sa se vada ce mufa are
    Attached Files

Unitatatea climatronic cu afisaj de vrei s-o montezi are 2 mufe, pe cand cealalta are una singura.In principiu cred ca s-ar putea face dar trebuie ceva modificari si pe la instalatia elctrica. E posibil sa trebuiasca un senzor in plus, am atasat o poza cu el. Eu am 2 w210 , unul cu aer conditionat cu rotite si celalalt cu afisaj electronic, si astea sunt diferentele care le-am vazut eu. Poate or mai fii si altele.Succes la operatiune.
    Attached Files

Comment

Salutare, daca vrei sa pui cel cu afisaj, trebuie schimbat tot ansamblul din spatele bordului, ma refer la carcasa unde se afla radiatoarele de clima si de caldura.
      Gandestete, ca la ce ai tu acuma trebuie selectarea unde sa bata aerul in masina prin gurile de ventilatie, se face mecanic, iar daca vrei sa pui cel cu afisaj, ala comanda electronic clapetele.
      Iar la tine cine va misca acele clapete?
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Uite un raspuns destept. Nu e vorba doar de mufe, cerceteaza putin cum sunt actionate clapetele la AC si AAC. Senzorul pus de willy este de smog (functie de calitatea aerului comanda inchiderea clapetei de recirculare fara ca soferul sa aiba habar).
        Las-o asa cum e, in concluzie.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Ce am observat la asta manual,de fapt este ceva semiautomat,caldura se seteaza tot electronic{cu potentiometre}recircularea la fel,doar clapetele se actioneaza manual
          Ca idee eu am zis asa:
          Redirectionarea aerului(clapetelor)poate sa ramina intr-o singura pozitie,respectiv parbriz,picioare si in fata
          Eu as vrea doar ca temperatura din interior sa o pot regla cum vreau eu
          Senzor de temperatura interioara am vazut ca are in plafoniera
          Ma gindesc totusi la instalatie ca ar fi totusi cit de cit compatibila,
          Daca acel modul automat are doua mufe,banuiesc ca una din ele este pt setarea ventilatorului,setarea temperaturii,clima si recirculare
          Cealalta mufa fiind pt pozitionarea clapetelor
          Acum nu stiu sigur asta,banuiesc doar
          Rog pe cineva care are totusi o comanda automata,sa ii faca o poza la mufa,sa ne convingem
          Daca nu se potriveste la mufa,este clar ca modificarea duce la foarte multa munca,automat modificarea instalatiei si schimbarea la tot ansamblul din spatele bordului

Comment

Detin ambele tipuri de module, o sa-ti fac cateva poze sa vezi despre ce este vorba, si la mufe si la fire, sa vezi diferente.

Comment

Las-o baltă că nu faci nimic dacă nu schimbi şi tot ansamblul din spatele bordului. Cel cu climă are senzori de temperatura vreo 4 numai in el.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Originally posted by willy28zgz View Post
                Detin ambele tipuri de module, o sa-ti fac cateva poze sa vezi despre ce este vorba, si la mufe si la fire, sa vezi diferente.
                Multumesc Willy,asteptam pozele,cu siguranta nu sunt numai eu interesat de aceasta modificare

Comment

Aceste 4 poze corespund modulului de clima cu afisaj electronic, se vad cele 2 mufe, una din ele are 14 fire cealalta 16, acum faci si tu diferenta pe masina ta si vezi ce este in plus. La celalat tip de modul cu rotite nu am cum sa fac poze la mufa, ca masina s-a tocat.Parerea mea personala este sa nu te legi la cap daca nu te doare, las-o asa cum a iesit din fabrica. Alta solutie : VINDE masina de o ai acum si cauta una cu modul cu afisaj electronic. Bafta.
                  Attached Files

Comment

Multumesc frumos pt poze
                    Te-as mai ruga frumos,sa faci si la comanda automata,o poza in spate,unde intra mufele

Comment

Dragi colegi,astazi mi-am facut timp si am demontat panoul de climatizare
                      Se pare ca nu sunt sanse de modificare
                      Mufa mea are mult mai multe fire,peste 24-26 cred,nici nu le-am mai numarat,cind am vazut ca depaseste 16
                      Singura modalitate nu este decit schimbat absolut tot ce este sub bord
                      Momentan abandonez,poate gasesc cindva o masina intreaga pt piese,care sa fie automata climatizarea
                      Sau sa-mi aduc una de afara in stare foarte buna si merge o recarosare,pt a evita taxa de mediu.......
                      Si mi-ar ramine si piese de schimb.......

Comment

Eu despre astea vorbeam, nu se poate face transplantul asa de simplu.
                        Este necesar schimbarea integrala al climei, asta implica si consola din spatele bordului.
                        Si atentie, chiar daca gasesti o masina intreaga completa pentru transplant, tot o sa fie greu, ca modelul asta de clima cu afisaj, lucreaza cu CAN.
                        Documenteazate asupra CAN-ului sa vezi cum functioneaza si apoi revino cu initiativa ta de transplant.
                        Toate cele bune.
                        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Pai pt transplant,automat se schimba toata instalatia electrica si tot ce tine de ea,calculatoare......
                          Dar nu se merita dupa cite am vz
                          Eu am mai trecut prin experienta asta cu un Volvo si as sti sa fac transplantul complet
                          La volvo am cautat citeva service si nici unul nu a vrut sa bage sa faca schimbarea si m-am hotarit si am facut-o singur singurel,o saptamina mi-a luat
                          La mercedes mergeam pe ideea ca poate potriveste doar comanda automata,dar.....nici o sansa
                          Si daca este sa caut una intreaga,o caut in stare perfecta si automat fac doar recarosarea,fara sa mai schimb nimic de pe ea

Comment

Comment

Ce legatura are clipul tau cu topicul doar tu stii... Diagnostic AAC e arhidiscutat, insa 5 ani pe forum nu fu destul pentru tine sa descoperi.
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF