Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

modificare w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• modificare w210

Salut toti posesorii de Mercedes, am si eu o intrebare catre dvs.Detin un Mb w210, din 1997 si as vrea sa-i schimb capota fata, aripile fata si bara fata, sa le schimb cu unele tot de w210 dar din 2001 cea cu facelift. Ce parere aveti?
    Merita sa incerc? Va multumesc.

Din ce stiu pe cele din 2001 sunt diferite capota, bara fata, grila, aripile, farurile si ce o mai fii acolo. Singura modalitate este sa incerci daca esti chiar tu tinichigiu, daca e sa o bagi in sevice o sa te coste ceva. Am vazut chiar zilele trecute un w124 restilizat w210 doar partea din fata, este pe net la vanzare , Dric imi pare. Sper sa nu se considere reclama.http://mercador.ro/oferta/mercedes-w...tml#465030c5c5

Comment

Intuitiv cred ca ar fi mult mai "economic" sa-l vinzi pe cel vechi si sa-ti cumperi unul post99...BAfta oricum!

Comment

Se poate inchide,m-am lasat pagubas deoarece trebuie sa investesc ceva banuti.Pe viitor poate ma apuc de proiect,nu as vrea sa-l vand deoarece sunt multumit de el.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF