Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inlocuire scaune normale cu scaune incalzite si ventilate.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Inlocuire scaune normale cu scaune incalzite si ventilate.

  Buna seara !!! Vreau sa imi inlocuiesc scaunele de la masina cu niste scaune incalzite si ventilate , pana acuma mi-am luat doar consola centrala cu toate butoanele pt incalzire si ventilare. Ce sfaturi imi mai dati si ce trebuie sa imi mai cumpar ?? Mai este vreun modul ceva (instalatie) inafara de scaune ?Scaunele fiind cu memorie sau fara influenteaza in vreun fel calculatorul sau au alte prinderi ?? Masina este un w211. Astept sfaturi din partea dumneavoastra. STIMA !!!

 • #2
  Din cate stiu etse o instalatie foarte complexa nu iti ajung doar butoanele si scaunele.

  Comment


  • #3
   Daca vrei doar scaune ventilate, ai nevoie de consola, scaune, un singur cablu care duce la: scaun stanga - scaun dreapata - can-ul din partea stanga - calculatorul care se afla sub mocheta in partea scaunului de la sofer - panoul de siguranta - masa.


   Daca vrei si scaune cu memorie trebuie:
   - scaunele
   - panourile de la portiere stanga-dreapta
   - calculatoare in portiere schimbate
   - si un cablu care are cam acelasi traseu cu cel de la scaune ventilate.
   Optiunea de memorie mai include si coloana volanului care trebuie schimbata si motorasele de la oglinzi.

   Comment


   • #4
    Multumesc pentru raspuns "justmyplay".As vrea sa stiu cum pot afla codurile la aceste piese in afara de consola pe care deja am cumparat o , daca sunt mai multe tipuri de scaune ventilate , nu ma refer la tapiterie ma refer doar la prinderi si constructia lor adica masinile care vin cu optiunea cu memorii sa aiba altfel de scaune ventilate fata de masinile care nu au optiunea memorii ca sa stiu de care scaune sa caut sa nu ma trezesc ca nu se potrivesc ca am luat de alea care merg pe pachetul cu memorie.Si ar mai fi ceva : daca toate piesele merg montate si la final dupa montare sa fie compatibile cu calculatorul si sa nu am nici o eruare in bord... ma intereseaza tare optiunea asta si is disperat sa le schimb sa am si incalzire si ventilatie mi se pare o optiunea prea tare pentru cnv caruia ii place luxul si confortul .. asa ca va rog daca stiti sau ati mai montat va astept cu raspunsuri STIMA SI SANATATE VA DORESC ca de Mercedes ne ocupam noi aici pe forum

    Comment


    • #5
     Mi-am schimbat si eu scaunele si banchetele zilele astea, urmeaza sa schimb si portierele (am dat jos pielea neagra si am pus crem). Pe scaunele care le-am avut nu au fost cu memorie si partile care se actionau electric aveau butoanele pe scaun. La cele noi, panoul cu butoane se afla in portiere si are 3 memorii, sa inteleg ca in usi se afla si un calculator la care trebuie legate? (scaunele nu sunt incalzite si nici ventilate)
     Daca nu schimb coloana de la volan si motorasele de la oglinzi nu cred ca afecteaza cu nimic, si ma gandesc ca se pot lega pe direc, fara sa mai folosesc memoriile(calculatorul din portiere), sa ma pot folosii de reglajele electrice, nu?
     Last edited by ciauder; 04-22-2013, 21:14 PM.

     Comment


     • #6
      Am uitat sa intreb ceva, scaunele le-am luat de pe un w210 de anglia, deci scaunul de la pasager a ajuns la sofer, acolo cred ca am un senzor de la SRS care trebuie legat (imi apare airbag off si eroarea SRS in bord), dar cablul la care trebuie legat iese pe partea pasagerului din dreapta, nu cred ca ar fi o problema sa prelungesc cablul cu mufa pana la scaunul meu sa il conectez nu?

      Comment


      • #7
       Kein problem, conecteaza-l linistit.

       https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

       Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
       Va rugam sa le schimbati din User Settings.

       Comment


       • #8
        salut, eu aveam interior piele cu numai incalzirea si scaune fata electrice! am mai pus memorie in scaune si ventilatie.
        consola am dus o la politehnica imi au taiat locasul de afisajul cu led de la ventilatie/incalzire (restul totul e la fel) + un singur cablaj care se duce de la butoane pana la scaune.
        pentru memorie in scaune iti trebuie : un cablaj mare care e sub scaune fata (a costat vreo 100 euro) cu tot cu mufe de sub scaune si de la coloana + calculatoare de usi (le am primit cu interiorul)+ cablaje de usi pentru memorie in scaune (le am primit cu interiorul) +/- coloana (eu am schimbat-o) + /-oglinzi cu memorie (eu la mine oglinzi nu le am pus cu memorie, erau scumpe)
        eu am mai pus si oglinzi rabatabile electrice daca tot am desfacut interiorul : deci am luat o alta consola de jos cu tot cu buton de rabatare (pe gratis! find ca am dat cea veche cu aceast suma) + un cablaj (cred ca era 15 euro) care pleaca de la buton si se duce pana la mufe mari de la usi (si de acolo pana la oglinzi e inclus in cablaje de usi) + oglinzi cu motorase incluse (sa ai grija daca ai dezaburirea automata la cea de sofer, si asta o poti pune in plus numai ca o oglinda cu dezaburirea la MB e 360 euro dar o gasesti ca si mine pe ebay la 50 ca imi s-a spart o data)
        o zi de lucru si imediat bagi mufe de can si legi masa si la panou de sigurante (sub bancheta) si dai o proba trebuie sa mearga memorie (fara resetat calculatoare de usi), bafta
        Last edited by sloumacom; 04-25-2013, 01:31 AM.

        Comment


        • #9
         pasiunea n-are limita dragilor, eu mai pun la a mea si trapa electrica! si cu asta o termin
         o socoteala de 350-400 euro cu toate piesele necesare (plafon tabla + tapiterie + plafoniera fata + trapa cu motoras si cheder + cablaje), tinichigiu si vopsitul

         Comment


         • #10
          Ieri mi-am schimbat interiorul(am dat jos pielea neagra si am pus crem), a mers repede, am schimbat tot in afara de plafon. Am lasat la urma fetele de usi cu cablajele. A fost mult mai greu decat am crezut, am schimbat calculatorul din fetele de usi, dar a mai trebuit sa schimb si un panou de sub capota din partea pasagerului, si au trebuit adaugate doua randuri de sigurante in plus la panoul de sub bancheta din spate. Am avut noroc ca am avut langa mine un electrician bun, altfel nu faceam nimic.
          Cablurile care mi le-au trebuit le-am luat de pe masina de pe care am luat interiorul, pot sa zic ca am scapat ieftin, iar pe interior nu am dat dat bani, acum parca altfel ma simt cand conduc

          Comment


          • #11
           Va salut Baieti,

           Are cineva idee daca la un w212/2011 merg inlocuite scaunele cele cu reglaje in stanga jos(la sofer) , care sunt identice cu cele de la w211 , cu niste scaune care au reglajele in dreapta intre perna si cotiera (modelul nou) ?
           As aprecia pareri si impresii de la cei pasionati si de la cei care au mai trecut prin asta

           Comment


           • #12
            Salutare. Redeschid acest topic imbatranit cu o intrebare. Posed un w211 2003 cu scaune fata cu doua manete pt.reglaj manual fara incalzire sau ventilatie Am gasit pe net niste scaune fata ce au doar o maneta pt.reglaj manual cu incalzire si ventilatie si tare as vrea sa le achizitionez. Rog pe cei care cunosc sa imi spuna pe langa scaune si panoul cu butoane ce trebuie sa mai primesc.Alimentarea pt.comenzile scaunelor o voi folosi pe cea actuala?potrivesc mufele la noile scaune?Pt.incalzire si ventilatie imi trebuie cablajele care sunt separate de reglajele scaunelor nu??Module cate sunt la ele??e unul pt.ventilatie si incalzire la fiecare scaun??sau e cate unul pt.fiecare optiune la fiecare scaun ??ori este doar un modul pt.ambele scaune si ambele dotari? Multumesc si astept ajutorul vostru. Pun aceste intrebari deoarece vanzatorul este departe de mine si nu pot ajunge personal ca sa vad cu ochii mei cum sta treaba.

            Comment


            • #13
             Nimeni nimeni?

             Comment


             • #14
              Nu e chiar asa de simplu. Trebuie văzut cum sunt conectare comenzile la scaunele tale și cum sunt la cele de pe donatoare.
              Pentru încălzire și ventilare este un modul, A2118203626 care ar trebui sa fie sub scaunul șoferului. La facelift, dacă are doar încălzire se leagă în alt modul sub scaunul pasagerului.
              Dacă mai vorbim și despre memorii, avem nevoie și de calculatoarele din uși.
              Trebuie analizata punctual situația, iar apoi este posibil sa trebuiască ceva modificări la cabluri.


              Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk

              Comment


              • #15
               Multumesc. Nu sunt cu memorii,desi aveam ocazia sa achizitionez si cu memorie,dezavantajul lor era ca nu erau nici incalzite nici ventilate​​​(nu imi imaginez cum poate un om sa configureze o masina cu scaune cu memorie dar fara incalzire si ventilatie)plus ca erau pe maro si trebuia sa inlocuiesc tot interiorul masinii inclusiv plafonul care la maro trebuie sa fie negru ca altfel cade urat,la mine fiind alb plus ca plafonul era si vandut de pe acea masina. Am avut masina cu scaune cu memorie si foarte foarte rar eram nevoit sa folosesc aceasta optiune asa ca e ok si fara,dezavantajul in cazul de fata este reglajul fata-spate e manual.

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF