Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inlocuire scaune normale cu scaune incalzite si ventilate.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • ioonak88
  replied
  E posibil dar ca sa fie totul ca de fabrica poti lua de la dezmembrari.

  Leave a comment:


 • Vadik
  replied
  Am rezolvat parca cu scaunul pasagerului ,
  a rămas un cablu de la scaunul vechi ce duce in tetiera dar nustiu pentru ce e .
  Inca ceva am cablurile pentru memorie care trebuie puse in CAN și sunt rupte adaptoarele ,oare e posibil sa le conectez fără adaptoare?
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 2 photos.

  Leave a comment:


 • ioonak88
  replied
  Cele cafenii sunt pt.masa,Daca ai un multimetru la indemana masoara sa vezi daca au toate continuitate intre ele,astfel nu mai conteaza care din ele le pui pt.fiecare consumator in parte. Daca este vreo unul care nu are continuitate cu celelalte inseamna ca vine dintr-un calculator sau modul etc.si trebuie sa ii pastrezi exact pozitia.
  Pt.scaunele noi ai si mufele de pe masina?? Daca nu trebuie sa le pui pe cele de la scaunele vechi.
  Pt.inceput conecteaza scaunele vechi inapoi si urmareste de sub scaun de unde vine fiecare fir in parte ca de ex.senzor prezenta centura urmaresti firele pana intra in mufa masinii si le insemni ca sa stii care sunt,fire lampa iluminare picioare pasager spate la fel le urmaresti pana la cablajul masinii si le insemni,notezi etc. Astfel cand pui scaunele noi urmaresti la fel fiecare de unde vine si stii cu care din cele a masinii vine imperecheat.

  Leave a comment:


 • Vadik
  replied
  Mașina nu e Facelift

  Leave a comment:


 • Vadik
  replied
  In fisa mașini și scaunului vechi vine mufa in 2 rinduri și are 11 fire Dintre care 4 sunt cafenii și nustiu cum și care
  mufa scaunului nou are 10 fire și sunt toate într-un rind

  Leave a comment:


 • Vadik
  replied
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 2 photos.

  Leave a comment:


 • ioonak88
  replied
  Pune foto cu ce fel de scaune aveai inainte si cu mufele vechi si noi. Scaunele sunt la fel?adica sa fie de pe masina cu volanul pe aceiasi parte.

  Leave a comment:


 • Vadik
  replied
  Salut
  Poti te rog frumos sa imi spui ce schimbari ai facut la mufele galbene?
  Mufele galbene la scaunile noi sunt mai subtiri si sunt doar 7 fire ,la masina sunt mai groase in 2 rinduri si sunt 11 fire
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 3 photos.

  Leave a comment:


 • ioonak88
  replied
  Nu cred sa aiba vreo legatura in cazul meu pt. ca nu am folosit AC-ul anul asta.
  Si uitasem ceva: de vreo luna si ceva mi sa aprins din senin martorul SRS in bord,l-am sters cu testerul iar la 3 zile a aparut din nou. Cand am dat mocheta jos in stanga in dreptul stalpului dintre usi mufa la un senzor care banuiesc ca e de impact ce comanda airbagul era foarte oxidata din cauza apei.Am curatat cei doi pini cu ceva ascutit ce incape acolo dupa care am dat cu spray de contacte. Acum dupa ce o sa sterg eroarea sunt curios daca o sa mai apara sau nu.

  Leave a comment:


 • Florin_WES
  replied
  Ai verificat scurgerile de la AC!?!

  Leave a comment:


 • ioonak88
  replied
  Toata treaba a durat o zi si jumate aproape din cauza ca pe partea stanga din fata pana in spate era plin de apa sub mocheta si a trebuit sa usuc totul.
  Referitor la intrarea apei in masina am abservat ca in partea stanga in jos de parbriz sub acea cutie mare cu sigurante relee etc. e plin de apa,deci precis e infundata scurgerea,la fel si in dreapta sub bateria mica,doar ca acolo apa e mai putina. Am observat eu in ultimul timp ca,cand afara nu mai ploua sub masina la roata stanga se facea o baltita si tot cu gandul sa ma uit sa vad ce si cum si nu am apucat,acum cred ca 99%aia ar fi problema. Si totusi sunt confuz deoarece cu mocheta scoasa am turmat apa si nimic inauntru.A si plouat afara cateva ore si nimic,inauntru uscat. Tin sa cred ca apa e de cand a plouat mult si tare sau chiar din primavara de la topirea zapezii. Luni o sa vad cum desfund in ambele parti.

  Leave a comment:


 • ioonak88
  replied
  Dar sigur ai scaune ventilate??
  Per total lucrarea e simpla.A fost ceva bataie de cap cu mufele conectorilor de la airbag-uri si centuri si p ana am gasit un traseu ok pt.cablurile de la incalzire-ventilatie pt.scaunul dreapta,care sa le pui pe traseul de fabrica e f.f.greu trebuie sa desfaci mai tot de la bord,asa ca le-am izolat bine si le-am trecut din stanga in dreapta pe la picioare pe langa cablu frana de mana apoi le-am unit in prag cu restul cablurilor.

  Leave a comment:


 • XBG
  replied
  La mine nu se aprind cele pentru ventilatie. Când am inlocuit panoul pentru butonul jaluzelei lunetă am luat și cu ventilație, am zis ca cine stie. Am activat doar jaluzeaua și merge, dar ventilația nu e activata și nu merge.
  In fine, bine ca ai scos-o la capăt.
  Poți pune foto cu interiorul. Cat a costat, îl am și eu în atenție.

  Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk

  Leave a comment:


 • ioonak88
  replied
  Nu a trebuit activat nimic,totul a fost plug&play. Am montat noul panou cu comenzi si am pus mufele la scaune provizoriu si a functionat totul,adica se aprind ledurile pt.fiecare comanda in parte,respectiv se aud ventilatoarele din scaune,la incalzire la fel. Acum mai am de conectat mufele galbene pt.airbag,centura etc pe care trebuie sa le schimb deoarece cele de pe masina nu lovesc.

  Leave a comment:


 • XBG
  replied
  Exact. Prin CAN, dar vor trebui activate optiunile, altfel când vei apasă pe buton nu vei obține efectul.

  Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk


  Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF