Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Lamela stergator buna?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lamela stergator buna?

salut,
    Am o problema cu stergatorul la w210 (2001), nu prea curata urmele de insecte. Am incercat diferite solutii pentru curatat parbrizul, chiar si homemade, cu alcool, detergent de vase, etc., recomandari de la soferi de tir, degeaba. Tind sa cred ca din cauza lamelei.
    Puteti sa-mi recomandati un stergator eficient?
    Multumesc anticipat.

Urmele de insecte nu se prea curãțã la nici o mașinã. De obicei când spoiești o insectã mergi cu vitezã. Rãmãșițele alea se usucã aproape instant (datoritã vitezei / fluxului mare de aer) și o sã fie aproape imposibil sã le ștergi cu ștergãtorul chiar dacã dai imediat dupã impact.

La mașinile care au douã ștergãtoare se curãțã o idee mai bine pentru cã ștergãtoarele sunt mai scurte și apãsã mai tare pe parbriz, dar tot nu e suficient sã șteargã perfect insectele.

Eu m-am împãcat cu gândul cã n-am ce le face. Aștept sã vinã iarna, și sã scap de ele. În rest le curãț prin benzinãrii. Dacã prinzi vreo benzinãrie cu apã chioarã în gãleata de spãlat parbrizul ai sã vezi ce greu sunt de îndepãrtat...
    ...

Comment

Nici mama lamelelor n-o sa stearga insectele alea luate la 180km/h.
      Ia-ti un Valeo sau Bosch cu segmente, nu lama continua. Eu schimb 2 pe an.
      PS: 640 mm e dimensiunea la W210.

PS: cine-i userul spavarache si de ce aveti acelasi IP?
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumesc mult pentru sfaturi, asa am sa fac.

PS: tot eu, am uitat ca am deja cont aici. Nu conteaza care il lasi, doar sterge unu` dintre conturi

Comment

Ok, dispare spavarache iar dumneata iei o pauza sa ai timp sa citesti regulile forumului.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF