Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Lamela stergator buna?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Lamela stergator buna?

  salut,
  Am o problema cu stergatorul la w210 (2001), nu prea curata urmele de insecte. Am incercat diferite solutii pentru curatat parbrizul, chiar si homemade, cu alcool, detergent de vase, etc., recomandari de la soferi de tir, degeaba. Tind sa cred ca din cauza lamelei.
  Puteti sa-mi recomandati un stergator eficient?
  Multumesc anticipat.

 • #2
  Urmele de insecte nu se prea curãțã la nici o mașinã. De obicei când spoiești o insectã mergi cu vitezã. Rãmãșițele alea se usucã aproape instant (datoritã vitezei / fluxului mare de aer) și o sã fie aproape imposibil sã le ștergi cu ștergãtorul chiar dacã dai imediat dupã impact.

  La mașinile care au douã ștergãtoare se curãțã o idee mai bine pentru cã ștergãtoarele sunt mai scurte și apãsã mai tare pe parbriz, dar tot nu e suficient sã șteargã perfect insectele.

  Eu m-am împãcat cu gândul cã n-am ce le face. Aștept sã vinã iarna, și sã scap de ele. În rest le curãț prin benzinãrii. Dacã prinzi vreo benzinãrie cu apã chioarã în gãleata de spãlat parbrizul ai sã vezi ce greu sunt de îndepãrtat...
  ...

  Comment


  • #3
   Nici mama lamelelor n-o sa stearga insectele alea luate la 180km/h.
   Ia-ti un Valeo sau Bosch cu segmente, nu lama continua. Eu schimb 2 pe an.
   PS: 640 mm e dimensiunea la W210.

   PS: cine-i userul spavarache si de ce aveti acelasi IP?
   https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

   Comment


   • #4
    Multumesc mult pentru sfaturi, asa am sa fac.

    PS: tot eu, am uitat ca am deja cont aici. Nu conteaza care il lasi, doar sterge unu` dintre conturi

    Comment


    • #5
     Ok, dispare spavarache iar dumneata iei o pauza sa ai timp sa citesti regulile forumului.
     https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF