Nu am rezolvat inca problema,dar stiu acum exact ce are.Dupa toate verificarile facute de o persoana autorizata am descoperit ca lentila unitatii e dusa.As vrea sa stiu daca se poate schimba (daca as gasi undeva)doar lentila sau trebuie toata unitatea din spate.Astept eventuale raspunsuri.Multumesc.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Antena gps
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Originally posted by mihai.c View PostImi poate spune cineva cu exactitate, pentru unitatea de navigatie din portbagaj, ce lentila si de unde as putea sa cumpar?
Ma mir ca nu mai intrebi de antena aia. :-D
Comment
-
Eu nu vreau neaparat sa caut pe cineva dispus sa demonteze unitatea ca sa iau eu capul laser,as vrea daca poate sa imi spuna ce model si de unde as putea sa cumpar unul aftermarket si sa functioneze.Iar de antena nu am mai intrebat deoarece am verificat-o si functioneaza gps.Am demontat plafonul,am scos tot din stanga din portbagaj,a masurat baiatul firul de la antena si a spus ca singurul lucru care mai poate fi e laserul unitatii pt ca dvd-ul il invarte,unitatea preia si reda informatia pentru ca se aprinde ambele leduri de la fibra optica,cel putin asa a zis baiatul ala.Deci singurul lucru care ar putea sa fie problema pentru care navigatia mea nu merge si imi arata ,,navigation activated,please wait,, si ramane asa e laserul unitatii.Nu stiu de ce pe star arata ca gps nu functioneaza sau poate ca deoarece blocul optic al aparatului nu citeste dvd-ul sa imi spuna ca e problema la gps,nu stiu.Vreau sa ii schimb in prima faza lentila si pe urma cred ca o sa schimb unitatea.Sper ca am fost destul de explicit,sunt pe telefon si nu pot citi tot.Astept raspunsuri,multumesc.
Comment
-
Lentila separat nu ai sa gasesti. Am avut si eu nevoie pentru unitatea CD din bord. Nu le mai vedea deloc. Vazusem ceva asemanator pe e-bay dar nu am vrut sa risc. Atunci am luat unitatea care citeste CD-urile cu totul de la dezmembrari si totul s-a rezolvat pentru 1 milion. Deci poti sa iei si doar unitatea, nu toata consola centrala cum a fost cazul la mine. Si la un pret acceptabil.
Comment
-
Inainte sa cumperi lentila incearca si desfa unitatea pana ajungi la ea si vezi daca are potentiometru de reglaj undeva pe langa lentila sau pe spate. Daca are, incearca si da-l spre dreapta pana incepe sa citeasca.. Incearca sa reglezi treptat cate 1/8 din cursa apoi faci proba pana incepe sa citeasca.Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.
Comment
-
Originally posted by mihai.c View PostMultumesc.Stiti cumva daca e vreo diferenta intre sanyo SFHD4 si sanyo SFHD4-L?
Oricum tie iti trebuie cea cu plastic negru in jurul lentilei.
Daca ajungi sa bagi surubelnita in reglajele alea sa fii sigur ca si daca o nimeresti nu va mai tine mai mult de 2-3 luni.
Litera mare, foloseste semnele de punctuatie. Ti-e lene?Last edited by mircea600sel; 10-04-2012, 08:18 AM.
Comment
-
Am schimbat blocul optic(capul laser) cu comanda de pe un site din italia pentru ca lentila mentionata mai sus SFHD4 ce se gaseste pe site-ul romanesc era putin diferita fata de cea din unitate.Am incercat azi toata ziua cu diferite cd-uri/dvd-uri de navigatie mercedes si imi da aceeasi chestie''NAVIGATION ACTIVATED,PLEASE WAIT''.E exact ca si inainte doar ca acum se aude cum citeste incontinuu.Am incercat cu o alta unitate de la un amic si a mers perfect,am vazut si pe ecranul meu in sfarsit cum puteai sa introduci o destinatie.Unitatea mea la el nu a functionat,am pus-o din nou a mea,am luat cd-ul lui original al masinii si nimic.In concluzie nu am problema cu nici o antena gps,cu nici un modul,cablu etc ci doar cu rahatul asta de unitate care nu vrea nicicum sa imi arate cum updateaza vreo harta sa ma pot bucura si eu de navigatia masinii.Va rog sa imi spuneti ce ar mai putea fi,care e problema de nu imi functioneaza sau ce sa fac pentru ca mi-a scos fire albe,multumesc.
Comment
-
Putini reusesc repararea acestor unitati. Sfatul meu este sa-l inlocuiesti cu unul functional. Cu ceva timp in urma reparam CD-player si unitati optice de citire pe la Facultatea de Electonica in Bucuresti, dar nici ei nu le reuseau de fiecare data.Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
Onorez comenzi si in Bucuresti
Tel. 0736375626 Marian
Comment
-
Am incercat si cu un cd normal de muzica si tot ,,NAVIGATION ACTIVATED,PLEASE WAIT'' ,am pus un dvd ntg1 facut la viteza de 2X,am incercat iar cu cd original mercedes 2007,aceeasi treaba.Invarte,se aude cum citeste incontinuu si cam atat.Se pare ca unitatea e de vina sau ceva anume din ea inafara de blocul optic,se poate oare sa fie dusa de tot?Multumesc.
Comment
Comment