Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Antena gps

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Antena gps

Am fost la un tester star diag si mi-a dat ceva eroare la antena gps.Baiatul mi-a zis ca poate fi iesita mufa de la antena sau e intrerupt vreun fir.Imi poate spune cineva unde sa verific si cum?Si e posibil ca din aceasta cauza atunci cand pun un dvd pentru navi imi arata pe display"navigation activated,please wait" si ramane si 2 zile asa fara a arata vreo harta? E vorba de un w211 e200/2003 cu navigatie mare.multumesc

Ma poate ajuta cineva in legatura cu antena gps?unde sa verific,trebuie desfacut capitonajul plafonului sau antena,imi poate arata cineva o schema cu antena gps?Va multumesc.

Comment

.... Am vazut o schema ce tine de antena GPS pe b-e-n-z-f-o-r-u-m.com. Da-i o cautare pe Google si ar trebui sa iti apara... Nu cred ca de acolo provine problema ta la navi, cred ca provine de la cd-ul navigatiei, acesta fiind ori foarte zgariat, ori daca nu si e un cd piratat, acesta nu este facut corect. In mod normal dupa ce introduci cd-ul navigatiei acesta trebuie sa se logheze automat, iar pana ce introduci si destinatia ar trebui sa iti gaseasca pozitia GPS, deci maxim intr-un minut toata operatiunea. Oricum nu ar strica sa ne pui codul care l-ai primit la tester sa identificam problema. Poate o fii dus amplificatorul GPS... Bafta!

Comment

Da mai multe detalii despre cd: este zgariat, este nou, este original, este neoriginal, ce marca este cd-ul pe care e scrisa navigatia, ai mai folosit acelasi cd cu succes? In principiu cd-urile neoriginale trebuie scrise la viteza de 2.4x. Eu folosesc acest program deoarece Nero scrie de la 4x in sus http://www.imgburn.com/. Cd-ul folosit tre sa fie mai de firma si sa suporte viteza minima de scriere. Eu am folosit Verbatim. Posteaza si versiunea de navigatie pe care o folosesti (de ex. SAMCO 9_6_x)
        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Am avut acelasi mesaj dar la w210/2001, am scos radio cd ul si avea antena gps iesita din soclu. Banuiesc ca si la tine trebuie scos aparatul si sa verifici daca antena gps este la locul ei.

Comment

Originally posted by SirDeadline View Post
            .... Am vazut o schema ce tine de antena GPS pe b-e-n-z-f-o-r-u-m.com. Da-i o cautare pe Google si ar trebui sa iti apara... Nu cred ca de acolo provine problema ta la navi, cred ca provine de la cd-ul navigatiei, acesta fiind ori foarte zgariat, ori daca nu si e un cd piratat, acesta nu este facut corect. In mod normal dupa ce introduci cd-ul navigatiei acesta trebuie sa se logheze automat, iar pana ce introduci si destinatia ar trebui sa iti gaseasca pozitia GPS, deci maxim intr-un minut toata operatiunea. Oricum nu ar strica sa ne pui codul care l-ai primit la tester sa identificam problema. Poate o fii dus amplificatorul GPS... Bafta!
            Problema e ca nu am un dvd pt navi dar de cate ori am incercat sa bag cd/dvd nici unul,nici original nici crack nu a mers ci doar mesajul:''no dvd,please insert navigation dvd(boot)" sau la unele "navigation activated,please wait"si stateam zile intregi.Din pacate nu am notat codul de la tester dar baiatul de acolo a zic ca gps-ul nu imi functioneaza si a zis sa verific ori ceva mufa poate e iesita de la antena sau nu stiu unde din portbagaj sau e intrerupt vreun fir de la antena gps.cert e ca gps-ul nu imi functioneaza si as vrea sa stiu ce pot sa ii fac,ce sa verific si ma intrebam daca cealalta problema cu navigatia are vreo legatura.Adica din cauza ca gps-ul masinii nu functioneaza e posibil ca atunci cand bag in unitatea din spate dvd sa nu se activeze navigatia?Sper ca am explicat ok si as vrea sa verific exact de ce nu imi merge gps-ul si mai apoi cu un dvd de proba daca merge navigatia.multumesc

Comment

Originally posted by grazlog View Post
              Am avut acelasi mesaj dar la w210/2001, am scos radio cd ul si avea antena gps iesita din soclu. Banuiesc ca si la tine trebuie scos aparatul si sa verifici daca antena gps este la locul ei.
              Am scos unitatea din fata si toate sunt la locul lor,nimic iesit.Acuma nu stiu in portbagaj cum sa scot sa verific sau la antena de pe plafon.Trebuie desfacuta tapiteria din interior de pe plafon sau desfacuta antena de afara?

Comment

Originally posted by mihai.c View Post
                Problema e ca nu am un dvd pt navi dar de cate ori am incercat sa bag cd/dvd nici unul,nici original nici crack nu a mers ci doar mesajul:''no dvd,please insert navigation dvd(boot)" sau la unele "navigation activated,please wait"si stateam zile intregi.Din pacate nu am notat codul de la tester dar baiatul de acolo a zic ca gps-ul nu imi functioneaza si a zis sa verific ori ceva mufa poate e iesita de la antena sau nu stiu unde din portbagaj sau e intrerupt vreun fir de la antena gps.cert e ca gps-ul nu imi functioneaza si as vrea sa stiu ce pot sa ii fac,ce sa verific si ma intrebam daca cealalta problema cu navigatia are vreo legatura.Adica din cauza ca gps-ul masinii nu functioneaza e posibil ca atunci cand bag in unitatea din spate dvd sa nu se activeze navigatia?Sper ca am explicat ok si as vrea sa verific exact de ce nu imi merge gps-ul si mai apoi cu un dvd de proba daca merge navigatia.multumesc
                Ala era bun cu navigation was activated. Daca nu se loga chestia trebuia sa pui pe radio si sa intri inca odata. Poate nu e buna varianta de dvd care o ai...ar trebui sa ne dai mai multe detalii referitoare la modelul navigatiei si la softul pe care ai putea sa il folosesti, in caz ca e gresit sa iti indicam altul... Cu demontarea, nu am incercat niciodata, pentru ca la mine functioneaza navi. Bafta si hai cu informatiile daca vrei sa te ajutam cumva....

Comment

Originally posted by SirDeadline View Post
                  Ala era bun cu navigation was activated. Daca nu se loga chestia trebuia sa pui pe radio si sa intri inca odata. Poate nu e buna varianta de dvd care o ai...ar trebui sa ne dai mai multe detalii referitoare la modelul navigatiei si la softul pe care ai putea sa il folosesti, in caz ca e gresit sa iti indicam altul... Cu demontarea, nu am incercat niciodata, pentru ca la mine functioneaza navi. Bafta si hai cu informatiile daca vrei sa te ajutam cumva....
                  Ok da de unde stiu ce model de navigatie si ce soft am,unde gasesc asta?Stiu doar ca e aps50 navi mare,in rest habar nu am.Scrie cumva pe unitatea de navi sau prin secret menu detaliile modelului?

Comment

Ok da de unde stiu ce model de navigatie si ce soft am,unde gasesc asta?Stiu doar ca e aps50 navi mare,in rest habar nu am.Scrie cumva pe unitatea de navi sau prin secret menu detaliile modelului?
                    E suficient despre navi... acum sa caut sa vedem ce tip de soft ai nevoie pentru el... daca gasesc colegii ceva pe internet inaintea mea, sa posteze si link-ul de unde poate sa il scoata acel soft. Bafta!

Comment

Si cu antena gps imi poate spune cineva ce trebuie sa verific si unde,nu detine nimeni o schema cu circuitul firelor sau nu stiu,ceva ceva ca de fapt asta e problema prioritara si pe urma dvd-ul de navi.Nu m-as duce pe la electricieni pentru asa ceva de aceea va rog pe voi sa imi dati niste sfaturi,multumesc.

Comment

Nu cred ca are a face antena in toata povestea ta. Navigatia trebuia sa mearga, sa iti arate ceva harti, iar daca era antena de vina abia dupa aceea iti zicea ca nu se poate conecta la sateliti. Asculta ce iti zic: scrie pe un dvd softul dar la viteza de 2,4x. Daca mai ai dvd-ul care zicea navigation activated please wait inseamna ca ala e softul care iti trebuie dar nu il poate citi. Fa-i o copie la viteza mica.
                        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Originally posted by haddess View Post
                          Nu cred ca are a face antena in toata povestea ta. Navigatia trebuia sa mearga, sa iti arate ceva harti, iar daca era antena de vina abia dupa aceea iti zicea ca nu se poate conecta la sateliti. Asculta ce iti zic: scrie pe un dvd softul dar la viteza de 2,4x. Daca mai ai dvd-ul care zicea navigation activated please wait inseamna ca ala e softul care iti trebuie dar nu il poate citi. Fa-i o copie la viteza mica.
                          Uite chiar acum m-am intalnit cu baiatul care face dvd-uri de navigatie,mi-a dat un dvd pe care scria ntg1 sau ceva de genu si imi scrie NAVIGATION ACTIVATED,PLEASE WAIT.Il rog sa imi faca un dvd la viteza care mi-ai spus si am sa revin cu detalii dupa.Si apropo la unitatea din fata ce format trebuie sa fie dvd ca sa vezi videoclipuri sau mai stiu eu ce ca nici ala nu imi merge si da dvd error.multumesc

Comment

Am incercat toate variantele de dvd-uri (ntg1,2,3,4) de la toate clasele mercedes care au navigatie,am incercat cu dvd-uri facute la viteze de 2x,de 2,4x,de 4x,am demontat unitatea din spate,din fata,am curatat lentila,tot blocul optic de fapt,am incercat cu cd original mercedes din 2007 si aceasi treaba "NAVIGATION ACTIVATED,PLEASE WAIT",desi dvd se aude cum il invarte in unitate.Ce naiba sa-i mai fac ca deja ma scoate din sarite,e posibil din cauza gps-ului?astept un sfat,alte pareri,orice e binevenit.Multumesc

Comment

Am incercat toate variantele de dvd-uri (ntg1,2,3,4) de la toate clasele mercedes care au navigatie,am incercat cu dvd-uri facute la viteze de 2x,de 2,4x,de 4x,am demontat unitatea din spate,din fata,am curatat lentila,tot blocul optic de fapt,am incercat cu cd original mercedes din 2007 si aceasi treaba "NAVIGATION ACTIVATED,PLEASE WAIT",desi dvd se aude cum il invarte in unitate.Ce naiba sa-i mai fac ca deja ma scoate din sarite,e posibil din cauza gps-ului?astept un sfat,alte pareri,orice e binevenit.Multumesc
                              Salut Mihai, si eu am aceiasi problema cu sistemul de navigatie. Imi poti spune daca ai rezolvat problema si in ce mod. Multumesc mult!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF