Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vreau sa schimb becurile de la ceasuri, bloc de lumini, clima si consola - sfaturi ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mersi ..da stiu ca nu sunt leduri ..vreau sami pun si ceream o parere daca merita sau sa le las tot asa cu becuri

Comment

Salutari,intreb aici ca sa nu mai deschid alt topic.Am desfacut o grila de ventilatie acum ceva timp si am gasit in spatele ei un fir cu un beculet.[ars]Am cautat sa vad daca are un locas pt el dar nu am gasit.Intrebare:rotitele care inchid si deschid caldura sunt illuminate?Masina este un W210 E200 din 96.

Comment

Da, sunt iluminate rotitele. Daca scoti afara grila vei descoperi si locasul becului.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Originally posted by Zeus View Post
          Da, sunt iluminate rotitele. Daca scoti afara grila vei descoperi si locasul becului.
          Multumesc mult pentru raspuns.

Comment

Cum se desface partea centrala din consola la un W210 E 200, an fabricatie 1998; ma intereseasa sa umblu la modulul cu AC cu rotite laterale si 3 butoane:dezaburire, AC si recirculare. Precizez ca face parte dintr-un bord cu insertii de lemn si butoanele merg cand vor ele plus reglajul turatiei la ventilator e aleatorie

Comment

Asa ceva, http://www.youtube.com/watch?v=CNFKCYHWwv4

Comment

Mutumesc de ajutor, dar nu se nimereste la modelul meu. Clipul ãla il vãzusem și eu, nu mã ajutã.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF