Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

inchidere automata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• inchidere automata

am un E KLASSE din 2003 si as vrea sa stiu daca pot sa dezactivez inchiderea automata a usilor dupa ce plec de pe loc , cred ca inchidere de siguranta i se spune , ms anticipat

Intra in meniul masinii si sigur ai sa gasesti acolo sa dezactivezi inchiderea.

Comment

La w210 se dezactiveaza/activeaza prin apasarea timp de aprox. 10 sec. a butonului de inchidere, cel din masina, cu contactul pus, dar asta nu cred ca o sa va ajute prea mult, la w211 cam toate setarile le gasiti in meniul masinii, aveti nevoie de rabdare si perseverenta

Comment

In meniul "resest settings to the factory" ai meniul settins - lightining, vehicle etc.
        La vehicle ai "auto lock doors" ON sau OFF selectezi OFF ca sa opresti blocarea automata.

Comment

Daca cauti putin prin meniu gasesti toate informatiile!!

Comment

la vito 111 asa se face .tii apasat cam 10 sec pa butonul de inchidere/deschidere cu contactul pus. Ledul rosu se aprinde intermitent si se activeaza sau dezactiveaza
            VITEZA NU TE UCIDE,DAR OPRIREA BRUSCA......DA!

Comment

La w202 SE ACTIVEAZA tinanad apasat cca 10 sec butonul din masina pe pozitia inchis (partea de sus a butonului) si SE DEZACTIVEAZA tinand acelasi buton cca 10 sec pe pozitia pt deschis (partea de jos).

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF