Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ajutor pentru farurile de ceata!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor pentru farurile de ceata!

Buna. Am un W211 din 2004 si i-a facut facut facelift de 2007 . am avut ars un far de ceata si mi-am luat faruri h11 si cand sa il schimb am observat ca oglinda in proiector este foarte stearsa si sticla extrem de ciobida deci am decis sa imi iau alta pereche de proiectoare noi. masina fiind din 2004 si avand facefift de 2007 nu am reusit sa gasesc exact piesa de care am nevoie asa ca i-am facut poze. stie cineva daca se potriveste farul de ceata de la modelul 2007 cu asta ce il am in poze? PS: in prima poza e masina mea apoi in urmatoarea poza e farul de ceata demontat
    Attached Files

in general cind faci comanda la faruri are si o poza sau cel putin o schita, iti sugerez sa mergi la magazin cu farul in brate si sa compari poza cu farul, (mare grija la forma si la sistemul de prindere) poate cazi si la o intelegere cu vinzatorul; daca nu se potriveste sa ti-l schimbe cu unul care se potriveste
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF