Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achiziție w205 sau glc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfat achiziție w205 sau glc

    Salutare.

    A venit vremea sa îmi schimb mașina așa ca decateva luni tot merg pe la diferiți dealeri sa văd câteva modele și am rămas blocat pe w205 2018+ 194cp sau glc 2017-2018 204 cp. As fi mers pe e Classe dar am un buget de maxim maxim 30.000 și nu cred ca voi găsi unul in mințile lui. Glc am reușit sa conduc doar unul, cel de 170cp și mi s-a părut ca nu prea trăgea de cei 170cp (o fi și masa mai mare), iar ca și prim
    feedback, spațiul mai mare fata de c class, le găsesc cu opțiuni mai multe, ca și km sub 100.000 nu am găsit in bugetul asta, poziția mai înaltă la volan mi-a plăcut. In schimb in bugetul asta c Classe-ul are avantajul ca este Facelift, bord digital, trage mai bine, km mult mai putini dar mai mic la interior.
    Per total caut o mașina confortabila si frumoasa la interior. Mașina o voi folosi preponderent in oraș + săptămânal drumuri mai lungi pe DN.

    Voi ce ați alege in locul meu? Precizez ca mașina va fi luată in Leasing, deci o voi tine 5 ani

  • #2
    Fara sa ma pricep la noile modele iti zic din start ....C-ul
    nu are spatiu . In spate - portbagaj .
    Pt o familie tanara fara copil merge ....dar daca catel / purcel ...mergi pe glc .

    Comment


    • #3
      Tocmai am fost la tiriac sa văd un glc 250 proaspăt adus. Super super dotat (distronic plus, ils, in stânga toate butoanele, trapa Panoramic, camera 360, piele peste tot inclusiv bord, comand online, Head-up display și altele din 2017 cu 129.000km la prețul de 27.500€. Doar ca acea cutie 9G tronic cu motorul rece data pe sport mi s-a părut puțin cam brutala, in sensul ca avea ceva smuncituri care in confort nu se prezentau. Pe confort sau ECO totul decurgea super lin încât nu se simțeau deloc schimburile de trepte, in schimb pe sport cam ciudațica. O fi normal ?
      Iar ca și preț cum vi se pare?

      Comment


      • #4
        Tocmai am fost sa negociez puțin prețul și am făcut câteva poze/filmări. Mașina are ceva zgârieturi micuțe pe la portbagaj, stâlpul stânga jos. Is zgârieturi micute dar sunt și este un motiv sa negociez prețul. Pe lângă asta scaunul șoferului prezintă o crăpătura mică in piele






        ce părere aveți? Merita sa o iau dacă o lasă in 26.000/26.500?

        Comment


        • #5
          Zvacnirile de obicei sunt ori din tampoane ori cutia nu e invatata cu stilul de mers mai alert . Conteaza si cum apesi pedala de frana sau cea de acceleratie.

          Verifica panoramicul sa functioneze fara zgomote la deschideri .
          Motorul pare om651 dupa sunet sau ma insel ?

          Comment


          • #6
            Astăzi am mai făcut un test drive și acele smuncituri nu s-au mai prezentat , ori or fi schimbat ei ceva tampoane ori o bruscam eu prea tare

            Comment


            • #7
              Salut!
              Daca nu îți iei jumătate din casa cu tine, ai loc suficient și in C Classe. Personal m-am descurcat sa plec cu C class in concedii cu familie din 3 membri, cu cărucior, pătuț, haine..., acum depinde și cât sunt de compacte “agregatele” fiecăruia.

              Eu zic sa cumperi ce găsești mai bun. Dacă găsești un C cu Km puțin și dotări convenabile, ia-l fără emoții.

              Legat de cutie, in Sport nu ar trebui sa smuceasca deloc. La mine smucește in Sport +, dar depinde cum apăs accelerația, deci smucește la accelerare, nu când schimba vitezele.

              Bafta!

              Comment


              • #8
                Conducandu-le pe ambele mi-a plăcut mai mult glc-ul chiar dacă este aceeași mașina doar puțin mai înaltă. Iar referitor la acele smuncituri nu știu cum sa le explic.. in sport + dacă accelerez brusc are o smuncitura, ca și când cutia s-ar gândi ce sa facă apoi retrogradează și pleacă, in rest treptele le schimba ok, adică nu prea se simte schimbul de trepte. In confort nu se simte absolut deloc schimbul treptelor

                Comment


                • #9
                  Sa te astepti la zgomote ciudate lasate de plastice, batut vantul in masina la viteze de peste 130km/h... Din astea..
                  In rest..e cam aceeasi Marie cu o alta palarie..palarie mai mare..
                  Să știi să lupți când vrei să ai.
                  Să nu regreți când pierzi sau dai

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF