Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes C220 w204 vs BMW 320 e90

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes C220 w204 vs BMW 320 e90

Vreau sa aflu si eu opinia voastra depre cele 2 modele descrise mai sus, mentionez ca ambele sunt fabricatie 2008 si au motorizare diesel. Doresc sa stiu care ar fi preferintele voastre si cateva comparatii de la cunoscatori.
    Merci.
    Attached Files
    we will see.....

a treia optiune

Well,I can only say...
    2.4 JTDM daca tii mortis sa fie tractor.
    Attached Files
    CUORE SPORTIVO

Comment

Mercedes C220 w204 nici nu se pune problema ........ seria 3 astea noi sunt oribile .... nu merita pic de atentie
      Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Comment

Originally posted by Sor3L View Post
        Mercedes C220 w204 nici nu se pune problema ........ seria 3 astea noi sunt oribile .... nu merita pic de atentie
        Aici ai dreptate. Am avut un bmw 320 dar e46 care din punctul meu de vedere arata mai bine decat modelul nou, insa clasaC w204 m-a inebunit si m-a cucerit categoric.
        Ca fapt divers si posesorii de bmw-uri de pe forumul bmw unde sunt inca membru, au optat in proportie de peste 90% pt noul C clase. Este o masina reusita si are o prestanta net superioara seriei 3 e 90 de la bmw.
        Nu stiu insa cum sta la performante?
        we will see.....

Comment

Bmw-ul are motor de 2 litri iar Mercedes de 2.2 litri. Deci d.p.d.v. al taxelor si impozitelor iesi mai bine cu BMW.
          Consumul de carburant e mai mare la Mercedes dar nu cu foarte mult.
          La capitotul design tine doar de tine. Unora le place designul de la Mercedes iar altora cel de la Bmw. Depinde ce-ti place tie.
          D.p.d.v. al performantelor dinamice BMW sta mai bine. Mercedes castiga la confortul suspensiei. Bmw-ul e mai rigid, se simt mai bine gropile si denivelarile drumului.
          Personal Mercedesul mi sa parut mai ingramadit in interior dacat BMW-ul, dar e o opinie subiectiva.
          Cel mai bine ar fi sa faci un drive-test la dealerii autorizati si atunci vei avea propria opinie foarte bine formana.
          Eu as alege BMW 320d sau Mercedes C 200K.

Comment

Mercedes C Klasse clar... de ce? pune pozele cu interioarele una langa alta si-ti vei da seama!

Comment

Un test comparativ intre cele 2 modele:
              http://www.auto-bild.ro/articole/tes...?id=906&page=2

Comment

salut! w204 clar, chiar daca interiorul dezamageste, iar daca te orientezi si la un pachet amg ...optic arata foarte bine.personal eu asta aleg

Comment

La consum... depinde cum mergi... eu am W204 c 220 cdi, 170 cp... la 200 se duce la 10... la 120-130 scade la 6.5-6.7... asa ca nu se pune consumul.. doar cum arata masina... si nu va fi niciodata BMW = Mercedes... este mai dur BMW si mai rasat Mercedes-ul... depinde ce vrei sa arati... sa simti...

Comment

Oricat s-ar chinui BMW-ul sa faca clasa 3 mai luxoasa, intotdeauna C-klasse-le concurent va fii intotdeauna mai aproape de seria 5 decat 3-ul respectiv :P
                    Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Un Mercedes tot Mercedes ramane.

Comment

Originally posted by vio12 View Post
                        Un Mercedes tot Mercedes ramane.
                        Inteligent comentariu.Si ca sa fiu la subiect:bineinteles ca W204 sau e90 doar versiunea coupe.
                        Mercedes W202 C180 Sport
                        Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Depinde ce iti doresti tu sa iti achizitionezi.Eu am opta si optez incontinuare pe Mercedes (posed un C200 W203-2005).
                          Vrei o masina sportiva => Bmw
                          Vrei o masina eleganta si sa stea bine la drum lung => Mercedes.
                          Parerea mea ca un posesor de mercedes iti recomand aceasta marca.Numai ca la noi in Romania vechea si marea problema sunt drumurile!!!!
                          -am uitat sa mai precizez ceva....mie nu imi plac luminile de la bord de la BMW, daca nu ma insel e un rosu care te plictiseste,te adorame.
                          Last edited by Bogdan-Adrian; 02-25-2010, 10:00 AM.

Comment

Originally posted by Bogdan-Adrian View Post
                            Depinde ce iti doresti tu sa iti achizitionezi.Eu am opta si optez incontinuare pe Mercedes (posed un C200 W203-2005).
                            Vrei o masina sportiva => Bmw
                            Vrei o masina eleganta si sa stea bine la drum lung => Mercedes.
                            Parerea mea ca un posesor de mercedes iti recomand aceasta marca.Numai ca la noi in Romania vechea si marea problema sunt drumurile!!!!
                            -am uitat sa mai precizez ceva....mie nu imi plac luminile de la bord de la BMW, daca nu ma insel e un rosu care te plictiseste,te adorame.

Luminile de bord sunt de culoare rosie la Audi. La BMW luminile de bord sunt de culoare portocalie. Si cu siguranta nu te adorm, cel mult te relaxeaza.
                            Am avut si am condus si Audi si BMW si pot spune ca rosul e o culoare obositoare pe cand portocaliul e foarte relaxant (mai relaxant chiar decat verdele de la Skoda).

Mercedes-ul castiga la confort iar BMW-ul la dinamica si sportivitate. Iti pot spune din experienta proprie faptul ca BMW-ul e o masina rigida, uneori foarte rigida pe drumurile rele. Pe drumurile cu gropi trebuie sa mergi numai cu viteza I-a pentru ca te zdruncina cam tare. Isi ia revansa pe drumurile bune unde se observa punctele forte.
                            Mercedes-ul e suveran d.p.d.v. al confortului.

Comment

Mercedes For Ever...exterior si interior care face Knockout bmw-ul
                              Parerea mea!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF