Daca ar fi sa aleg intre astea 2(sper sa nu-mi iau injuraturi) as alege Bmw'ul. La w204 nu-mi place interiorul si spatele masinii, cu toate ca partea frontala e superba.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedes C220 w204 vs BMW 320 e90
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Originally posted by omnibet View PostEU am avut de ales intre A6 , Seria 5 si w204, evident am ales w204 .
Iti plac masinile mai mici in interior sau asa au vrut parintii?
Comment
-
Alegeti cea ce va place si va reprezinata dupa ce faceti un drive test cu ambele o sa va fie mai usor sa alegeti .
Amandoua au avantajele si dezavantajele lor parerea mea.
Mie personal nu imi place interiorul la bmw dar imi place tinuta de drum.
Taxe mai mari la mercedes si performante sensibil mai slabe poate si putin consum mai maricel
Lista comparatilor pote continua.
Comment
-
Originally posted by iulian_ban View PostLista comparatilor pote continua.
Sa vedem si ce se spune despre cutiile de pe seria 3, care cica sunt proaste si pica mai ceva ca MIG-urile noastre:"Motorul diesel de 2 litri al Seriei 3, dezvolta 177 CP si 350 Nm, este foarte elastic si ofera suficiente rezerve de putere. De asemenea, consumul obtinut in test a avut o valoare foarte buna. Propulsorul BMW-ului este ajutat foarte bine de cutia automata cu sase rapoarte. Acesta schimba treptele foarte repede la orice fel de solicitare, chiar si atunci cand se retrogradeaza trei trepte.
Modul Sport al cutiei de viteze mentine turatia motorului sus in ture si chiar in frana de motor, lucru ce nu se intampla la modelul concurent. Daca se tine apasata la podea pedala de acceleratie, iar cutia este lasata sa schimbe treapta singura, la BMW acest lucru se produce la 4.800 rpm, pana unde motorul trage foarte bine, fata de doar 4.300 rpm pentru Clasa C."
Woaw ce proaste sunt aceste cutii.....
Un alt test intre 330D si 320cdi, in care castigator nu poate fii decat iara BMW:
http://www.autolatest.ro/ro/detalii-...cedes-c320-cdi iara rezumatul e: "Target-ul acestui facelift pentru BMW Seria 3 a fost atins. Vizual armonios, plin de echipamente şi tehnologie hight-tech, BMW seria 3 invinge clar Mercedes-ul clasa C.
C-Class de la Mercedes se afla intr-un segment aproape al sau la capitoul stil si eleganta pe sosea insa motorul de trei litri al versiunii C320 CDi este inferior lui 330 d.
Seria 3 castiga detasat chiar daca acesta nu este nimic altceva decat un facelift."
Daca tot am vazut cat de prost sta Mercedes in aceste teste, hai sa vedem cum sta la capitolul consum in comparatie cu concurenta:http://www.autolatest.com/ro/detalii...rcedes-vs-audi in care castigatorul e......se stie....
In alt test efectuat de Auto express, noul C-class nu ajunge nici la nivelul lui A4, daramite lui Bmw....http://www.youtube.com/watch?v=EWQSdzhkvxk
Intr-un test efectuat de o revista renumita de peste ocean, locul Mercedes-ului nu poate fii decat acolo unde am fost deja obisnuiti, adica pe ultimul loc. Oare toti ziaristii si-au propus sa situeze atat de jos marca cu steluta in trei colturi? Si normal, Bmw-ul fiind fruntas: http://www.insideline.com/infiniti/g...rt-sedans.html
Chiar si la ei acasa, oare cine e castigatorul? Curios....tot BMW....mai, inseamna ca e al dracului de bun, oadata ce toti il aclama atat de mult. Normal, mai sunt persoane care in afara de niste epave de masini nu au condus altceva, ei fiind cei mai mari experti in cutii de viteze si masini de ultima generatie. Hai sa vedem ce se zice si pe aici: http://www.germancarforum.com/intern...-c220-cdi.html de niste cunoscatori.
Acuma, ficare isi alege modelul preferat. Vrea sa fie in fata, alege modelul ce e etalonul clasei din care face parte, vrea sa fie codas, exista si model ce e mereu in coada clasamentului....
Comment
-
Nu totdeauna masinile se aleg rational, le mai alegi si daca iti merg la suflet. Asa mi-am ales w202 si nu mai vroiam nici o alta masina din cate aveam posibilitatea sa aleg la momentul respectiv si nu regret nici o clipa alegerea facuta...cu sufletul normal.
Comment
-
Poate ajuta pe cineva sa va spun si parerea mea despre aceasta comparatie, am condus cativa ani un BMW 320i e90 (150CP Steptronic), acum am un C180 w204 (156CP 5G Tronic).
Grupul motopropulsor (motor+cutie) avantaj clar pentru BMW, motorul e mai vioi iar cutie in 6 rapoarte este net superioara fata de 5G.
Mercedesul castiga la suspensie, mult mai confortabila fata de suspensia foarte dura de la e90, iar la interior, plasticele din Mercedes sunt de calitate mai buna decat cele din BMW.
La tinuta de drum si ergonomie ambele sunt foarte bune, cu un avantaj pentru BMW in curbe, care sta cu totul altfel; m-am simtit mult mai in siguranta la viteze mari in curbe cu BMW.
Manevrabilitatea in oras este clar in favoarea Mercedes, plus raza de bracaj mai mica (nu ma bazez pe cifre, doar pe senzatie).
Consumul este mai mare la Mercedes, cam cu 2l/100km in oras, BMW lua cam 11l/100km iar Mercedes undeva la 13l/100km.
Imi place foarte mult Mercedesul, diferentele le pun pe seama conceptiei total diferite dintre marci si nu cred ca se poate spune ca x e mai buna decat y.
Comment
Comment