Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie MB C180

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie MB C180

Va salut ...
    As avea nevoie de niste sfaturi din partea dvs, orice sfat e foarte bine venit. Acum sa tre la subiect ... doresc sa achizitionez un Mercedes C Class 180 Kompressor intre anii 2002 si 2005 ... Problema sta in felul urmator, nu stiu mai nimic despre ele si mi-ar prinde bine niste idei, sugestii ... Am gasit 5 masini in zona(arad, timis) ...

1. http://olx.ro/oferta/mercedeskompres...tml#54f145540f

2. http://olx.ro/oferta/mercedes-c-180-...tml#54f145540f

3. http://olx.ro/oferta/mercedes-benz-c...tml#54f145540f

4. http://olx.ro/oferta/vand-mercedes-c...tml#16d41a1aae

5. http://olx.ro/oferta/mercedes-c180-I...tml#16d41a1aae

Ultima vazut azi in piata auto, masina superba cu tuv si carte service originale, cred. Acte si tot felul de minuni ... Mai am si o problema referitoare la diesel sau benizina ... precizez ca fac maxim 10000km pe an, deci de aceea inclin spre benzina.
    Last edited by florut07; 08-09-2015, 21:32 PM.

2002 Mercedes-Benz C-Class (W203) C 180 KOMPRESSOR (motor 1.8 benzina 143 cp)

Comment

Primul anunt are cel putin 6-8 luni (acum ceva timp fratele meu a vrut un c kompressor si nu am reusit sa gasim unul cat de cat ok in TM sau AR.Cam toate aveau rugina ,optiuni putine si mergeau destul de prost).In locul tau m-as orienta spre un facelift.

Comment

Problema e ca, cu facelift nu gasesc ... si daca il gasesc sare de 6500 mii! Ceea ce nu imi prea permit deocamdata ... eu as vrea ceva pana in 5500. De primul anunt nu stiu ce sa zic, din ce-am cautat si am vazut pe forumuri n-am gasit din 2005 c180 kompresor de 143 cp fara facelift ... si din ce-am inteles acel motor de 143cp cu Kompressor se face doar pana in 2004 pe modelele fara facelift ... Acum nu stiu exact daca e asa sau nu, de aceea am apelat la voi. De gasit am gasit ceva din 2002, dar nu stiu daca merita investitia de 5000 de euro ... cum am zis si in postul anterior nu cunosc foarte bine masina ... (consum, intretinere, fiabilitate s.a.m.d.) dar ce stiu sigur e ca doresc sa posed un mercedes ! Si momentan sunt in "studii" pe acest model de mai sus. Daca puteti sa imi dati ceva sfaturi, ce ar trebui sa urmaresc la ele la achizitonare, ce probleme au(frecvente), cam la ce preturi ar fi normal sa le gasesc, motorizari(bune) s.a.m.d mi-ar fi de folos ...
        Va multumesc anticipat, o zi superba.

Comment

Sunt posesor de c180 kompressor 2006. 1,8 143 cp
          Masina o am de cativa an,in afara de placute frana,filtre si uleiuri nu am schimbat nimic la masina.Consum extraurban cca 6,5%,urban 10-11%
          Intretinere.....piesele mi se par ieftine in comparatie cu alte germane.
          Acum ca la orice masina sunt repere scumpe ,dar si repere ieftine.
          Motorul mi se pare foarte ok,nu pune probleme deosebite in exploatare.Cel putin deocamdata,dar nu cred ca va fi foarte greu de intretinut.
          Trebuie sa te orientezi spre o masina de "incredere" rulaj real,intretinerea anterioara.Cred ca pana in 300.000 km(reali) un astfel de model nu va avea probleme mari.

Comment

Iti multumesc mult, chiar mi-ai dat putin "avant" ... sper sa mai fie membri care sa posteze si sa ma ajute cu pareri referitoare la aceasta masina. Deoarece cum nu stiu prea multe desprea ea(decat ce-am citit pe forumuri in ultimele 2 sapt) ma ajuta. Am mai gasit ceva in cluj, la 300 de km de mine, dar nu stiu ce sa zic de pret ... e ok, e prea mare? Am mai gasit prin bucuresti, iasi, suceava mult prea departe la preturi mai mici, inmatriculate. Dar e distanta care ma omoara si sa merg pana in celalat "captat de tara" si sa nu fie nici ok ... pierdere de timp si bani. Asta e din cluj, pun mai jos anuntul ... masina arata superb, in poze si ca descriere la fel ... dar in poze )

http://olx.ro/oferta/mercedes-c-klas...e-ID4lpWa.html

Comment

Salutare
              Nu sunt posesor de w203 sunt de w204 dar daca te ajuta cu ceva ,eu cred ca merita sa te duci sa o vezi.Intr-adevar e o masina frumoasa.Poate ca pretul e cam mare dar stii vorba aia "dai un ban da stai in fata".Eu personal prefer sa cumpar o masina mai scumpa dar impecabila.La modelele mai vechi rugina cred ca e un criteriu primordial de selectie.O sa zici ca sunt nebun dar eu am cumparat 2 masini de pe internet fara sa le vad inainte si s-au dovedit foarte ok(tu sa nu faci asa).O masina "dreapta " se vede din poze.Spor

Comment

Da ... mersi, marea problema e ca nu dispun de foarte multi bani ... foarte multi pentru un om de rand cu venituri medii. Voi avea la dispozitie undeva in jur de 6000e .... deci cea din cluj cu siguranta va cadea(dupa noile calcule si ganduri =))), din cauza taxei care e minim 850 + 250-300 actele si asigurarea, + drum ... deci sare de 7000 mii linistit. In fine ... oricum, pareri pentru w203 nu strica chiar de loc. Probabil ca voi lua una cum zicea un "coleg" mai sus, km reali, masina sa fie super ok(testata) ... dar an mai mic 2002-2003. Eu am o nelamurire referitoare la acel Kompressor ... din ce-am inteles e un turbo mecanic, dar care functioneaza permanent ci nu ca turbina doar de la un anumit nr de turatii ... chestia e, e la fel de sensibil ca turbinele sau e mult mai ok ?

Comment

Nu stiu absolut nimic despre acel motor.Cat despre buget nasol cand iti place ceva si nu te incadrezi.Cunosc senzatia.Daca speri sa mai faci rost de ceva banuti eu sunt de parere ca se merita sa faci un efort.Daca nu are scos nici un rand de numere rosii mai ai la dispozitie inca 3 luni sa strangi banuti pentru inmatriculare.Gandestete ca o masina din 2002 are deja 13 ani vechime.Cam greu sa gasesti una "in mintile ei".Plus de asta peste cativa ani cand o sa vrei sa o vinzi ,cine o mai cumpara?
                  Ma repet tu stii cel mai bine pana unde te poti intinde.

Comment

Mda .. ai mare dreptate ... dar pe langa suma de 7 mii mai sunt si riscurile care trebuie sa ti le asumi(nu sti niciodata ce iei mai ales intr-o zi, daca merg din arad pana acolo). Risc + suma + eforu' financiar = ?
                    Ma voi gandi bine, deocamdata e vraiste in capul meu ...

Comment

Salut eu am w203 c180,e o masina buna.Consumul e maricel pe benzina,dar e foarte fiabila,stabila,confortabila etc.A mea e fara kompressor,deci o grija in minus!Ca masina pot sa spun ca merita,in general au dotari bune,chiar daca e 'classic' si merita banii.In plus distributia e pe lant,inca o grija in minus

Comment

Originally posted by florut07 View Post
                        Problema e ca, cu facelift nu gasesc ... si daca il gasesc sare de 6500 mii! Ceea ce nu imi prea permit deocamdata ... eu as vrea ceva pana in 5500. De primul anunt nu stiu ce sa zic, din ce-am cautat si am vazut pe forumuri n-am gasit din 2005 c180 kompresor de 143 cp fara facelift ... si din ce-am inteles acel motor de 143cp cu Kompressor se face doar pana in 2004 pe modelele fara facelift ... Acum nu stiu exact daca e asa sau nu, de aceea am apelat la voi. De gasit am gasit ceva din 2002, dar nu stiu daca merita investitia de 5000 de euro ... cum am zis si in postul anterior nu cunosc foarte bine masina ... (consum, intretinere, fiabilitate s.a.m.d.) dar ce stiu sigur e ca doresc sa posed un mercedes ! Si momentan sunt in "studii" pe acest model de mai sus. Daca puteti sa imi dati ceva sfaturi, ce ar trebui sa urmaresc la ele la achizitonare, ce probleme au(frecvente), cam la ce preturi ar fi normal sa le gasesc, motorizari(bune) s.a.m.d mi-ar fi de folos ...
                        Va multumesc anticipat, o zi superba.
                        Salut, w203-ul acesta cu facelift mi se pare interesant are dotari si pare sa aiba kilometrii reali pentru varsta ei, aproape 30.000 de kilometrii pe an este plauzibil mai ales ca are si instalatie GPL. In anunt proprietarul spune ca are reviziile facute la reprezentanta.
                        Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

O zi buna.

Comment

Stai cuminte, masina aia acum 1 luna si ceva avea 248000, am fost si eu interesat...

Comment

Deci kilometrii sunt reali, ce nu ti-a placut la masina aceea? Ai vazut masina? Cum era?

Sent from my iPad using Tapatalk

Comment

salut, nu am vazut o...., atunci cautam masina, desi inca nu o vandusem pe a mea. Masina de Ilfov a mai fost in urma cu ceva timp la vanzare, apoi a fost scoasa si ulterior a reaparut la acelasi pret cu 110000 km. Din moment ce prima oara spunea ca are 248000 km si nu cred sa fie o greseala, nu a mai prezentat interes pt mine. Acum te intreb ceva: dc iti iei o masina cu 100 k reali, mergi 100 fara sa faci vreo revizie la reprezentanta si apoi o scoti la vanzare cu 150 k (eventual la 149 k ai o intrare la autoclass ca da bine), km sunt reali? Poti demonstra ca nu sunt reali, ca doar ai intrare in service la reprezentanta....nu prea, tind sa cred ca sa este si cu masina aia....e cumva adusa din De, ca se elucideaza misterul...
                              Ok se pare ca nu am fost atent...in anuntul de pe olx are 267000 km, dar pe autovit are 110000 km...ideea este ca aia e masina , acelasi vanzator paul....care km spui ca sunt reali de pe olx (de acord) sau autovit ?
                              Last edited by daniel03; 08-24-2015, 21:26 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF