Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

achizitie mercedes w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Felicitari!!! Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere nedorite!
    Asteptam cu mare interes prezentarea si alte detalii, in rubrica dedicata.
    http://www.w204.ro

Comment

imi tot face cu ochiul masinuta asta...in ideea ca urmatoarea masina imi doresc sa fie foarte putin spre deloc alergata,sa nu stau cu ea sa repar fel de fel de chitibusuri,etc...m ati inteles.

la ce credeti ca ma pot astepta de la ea,in afara de consum?

va salut!

Comment

Originally posted by horsewhisperer2 View Post
        http://e-services.mercedes-benz.com/...hicleId=448622

imi tot face cu ochiul masinuta asta...in ideea ca urmatoarea masina imi doresc sa fie foarte putin spre deloc alergata,sa nu stau cu ea sa repar fel de fel de chitibusuri,etc...m ati inteles.

la ce credeti ca ma pot astepta de la ea,in afara de consum?

va salut!
        ca sa putem raspunde ar trebuii sa vedem ceva: This page can’t be displayed

•Make sure the web address http://e-services.mercedes-benz.com is correct.

Comment

Buna seara. Ma intereseaza si pe mine achizitionarea unui mrecedes c220. L-am gasit pe cel de mai jos:
          Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Puteti sa va dati cu parearea?
          Vinul masinii este WDD2040021A406046 masina are acum pe bord 174000km. Nu are numere rosii, nu a fost inscrisa este stationata in parc din luna martie, din ce stiu eu.
          Daca puteti ajuta cu informatii preliminare, acestea nu vor exclude verificarea la reprezentanta dar nu as vrea sa platesc 4-5 mil sa aflu ca in 2012 a avut 150000 la ultima revizie.

Multumesc

Comment

In cazul in care cineva mai cauta, aceasta masina are km dati inapoi:
            Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

A fost la vanzare in Olanda la 179000 km cu pretul de 13900 euro. Nu stiu cum a ajuns la acest pret la noi, nu are accidente in olanda declarate.

Comment

Salut,o sa te ajut sa o verifici in baza de date,dar maine dupa amiaza,eu sunt momentan in italia si am pe cineva la o reprezentanta mercedes aici si o sa imi dea istoricul masinii,sper sa iti pot fi de folos...oricum masina arata bine,a fost ingrijita parerea mea.

Comment

Originally posted by varucapone View Post
                In cazul in care cineva mai cauta, aceasta masina are km dati inapoi:

A fost la vanzare in Olanda la 179000 km cu pretul de 13900 euro. Nu stiu cum a ajuns la acest pret la noi, nu are accidente in olanda declarate.
                Pai simplu a mai rulat 100.000 sau mai mult , reviziile cine stie pe unde le-a facut. De obicei ajung la licitatii dupa ce trec prin mai multe maini.Ai fi uimit sa vezi in ce hal arata la licitatii si dupa aceea se transforma "miraculos" in " ca noua , km reali 180.000".

Comment

Ai de Olanda ma gandesc ca roata din dreapta spate e rezerva ca doar nu merge cu 2 cauciucuri diferite pe spate.

Comment

Originally posted by djleo666 View Post
                    ca sa putem raspunde ar trebuii sa vedem ceva: This page can’t be displayed

•Make sure the web address http://e-services.mercedes-benz.com is correct.
                    imi cer scuze,masina este de pe mercedes-benz.ro, singurul c classe 1,8 benzina cu 10000 km.
                    dar se pare ca daca lasi pagina deschisa in browser se dezactiveaza singura,si probabil de aia nu merge nici linkul.
                    daca aveti amabilitatea sa va uitati la ea...
                    va multumesc!

Comment

@andrei.tba daca se poate sa ma ajutati maine este foarte bine. Masina mi-a lasat o impresie buna dupa multe vizionate dar din pacate nu ma pot increde pana nu fac o verificare completa.
                      Ce as vrea sa ma lamuresc, omu spune in anunt ca motorul este euro5 cu 127 gr, dar pe un site pentru taxe am gasit w204 ca fiind euro4 si cu 183 gr, link:

Are cineva mai multe detalii, cred ca sunt posesri care au platit taxa pentru acest motor, daca pot intervenii cu o clarificare as fi recunoscator.

Comment

Pretul pentru masina cum vi se pare? este unul corect sau este mic? din verificarile mele de pna acum dotari,kilometrii mi se pare corect el probail va ajunge la 12500. Ce am gasit in neregula pe interior la portbagaj la inchiderea cu bara exista un bec care era spart precum si bucata de plastic de la portbagaj putin ca si cum cineva a incercat sa il inchida peste ceva care era pe bara. Imi cer scuze nu stiu cum sa descriu, o sa incerc sa gasesc o poza.

Comment

Salut,motorizarile blue efficiency sunt euro 5,eu am platit taxa acum 2 luni la aceiasi masina, C220 Cdi din 2010 e a mea si am dat 650 lei cca,oricum maine cand îi scot istoricul imi da si norma de poluare.

Comment

De asta ce ziceti:

nu este cee ce vreau dar credeti ca si astia fac "magarii"? masina este ieftina nu? din cate stiu in Belgia se face inchisoare pentru "magarii" de genu celor din romania, bine si in Germania dar acolo imigrantii scapa mai usor exista portite.
                            Multumesc si daca primiti pe email alerte de postare imi cer scuze pentru spam.

Comment

Alte detalii care sunt la C'urile din 2010 ,blue efficiency(euro 5)sunt oglinzile care sunt mai mici si au altfel semnalizarile,ceasurile de bord sunt separate prin 3 tunele" si au capacitatea cilindrica 2143,euro 4 au 2148 .

Comment

Din pacate cand am vazut-o mi-a placut atat demult incat nu m-am putut concentra sa verific tot si acum cand ma uit la poze cred ca nu are xenon desi asa scrie sau la mercedes nu trebuie sa aiba lupa xenoanele? deasemenea am vazut un buton de reglare faruri la interior care din ce stiu este pentru farurile halogen.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF